Τους έβαλε όλους στη θέση τους

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

Από χθές φώναζα για τη σωστή διαχείριση που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ και η διοίκηση της, όταν σε τόση κρίσιμη και δύσκολη καμπή, δημιουργείτε τόσο σοβαρό θέμα με έναν από τους πιο βασικούς παίχτες της ομάδας.

Ο «Τίγρης» τελείωσε την υπόθεση (κάτι που έπρεπε να κάνει από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ χωρίς να διαρρεύσει τίποτα) με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ενώ παράλληλα «προσγείωσε» τον Βράνιες από την μια δείχνοντας του ποιος είναι το μοναδικό αφεντικό , αλλά έδειξε και πόσο τον «υπολογίζει» από την άλλη .

Όλα αυτά με ατάκες του στυλ :
«Το ότι θα πωληθείς τώρα ξέχασέ το, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε 10 εκατ. πρόταση να έρθει. Θα βάλεις το κεφάλι κάτω, περιμένω να επιστρέψεις κανονικά στην προπόνηση και θα δούμε τι θα γίνει με αυτό που έκανες».
«Ξέρω ότι έχεις… μια τρέλα και ειδικά μέσα στο γήπεδο μου αρέσει κάποιες φορές, αλλά πρέπει να ξέρεις κι εσύ πως εγώ είμαι αυτός που έχει ανοίξει τα τρελάδικα».
Όλα αυτά γιατί ξέρει πόσο σημαντικός παίχτης είναι για την ομάδα ο Βράνιες και ότι με οποιαδήποτε άλλη κίνηση μόνο κακό θα έκανε και ιδιαίτερα αυτή την στιγμή ! (γι αυτό έγραφα βρείτε τα )
Παράλληλα ο Μελισσανίδης τελείωσε και πέταξε στα σκουπίδια των αχρήστων ΟΛΑ αυτά τα εκατοντάδες απαξιωτικά σχόλια «ανθρωποφαγίας» που διαβάσαμε χθες από «έξαλλους» ΑΕΚτζήδες που ήθελαν μόλις μέσα σε μια μέρα (ξεχνώντας τα πάντα ) διαπόμπευση του Βράνιες και αν γινόταν και παραδειγματική τιμωρία με μαστίγωμα στην πλατεία Συντάγματος..

Λυπάμαι πολύ για ΟΛΑ αυτά που διάβασα χθες , αλλά έχω μάθει να κρατάω την λογική και την σύνεση στην σκέψη μου μπρός στο οποιαδήποτε γεγονός βλέπω να συμβαίνει . Πόσο περισσότερο όταν αγαπάς ΑΛΗΘΙΝΑ κάτι και παθολογικά (βλέπε ΑΕΚ). Τότε όχι μόνο εξαντλείς κάθε περιθώριο αν συμβαίνει κάτι κρίνοντας ορθολογικά παραμέτρους και πρόσωπα αλλά συγχωρείς κιόλας..