Σταμάτησε στα 8 γκολ!

Εντυπωσιακή νίκη για την ομάδα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας

Πραγματοποιώντας διαστημική εμφάνιση, ο Άτταλος συνέτριψε το Δάσος Χαϊδαρίου με 8-0 στο γήπεδο “Τ. Χαραλαμπίδης» του Χαϊδαρίου και στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ΄ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ. Πανηγύρισε έτσι

την 9η φετινή του νίκη (και 3η συνεχόμενη χωρίς να δεχτεί γκολ), φθάνοντας τους 28 βαθμούς, γεγονός που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γρηγόρη Ροπόκη, που χτες είχε τα γενέθλιά του και οι παίκτες του είχαν φροντίσει να του κάνουν έκπληξη στα αποδυτήρια της ομάδας (Να τα εκατοστίσεις κόυτς!), με κύρια στοιχεία την ομαδικότητα και την αγωνιστική πειθαρχία, σε συνδυασμό με το πλούσιο ταλέντο της, απέδωσε ποδόσφαιρο εξαιρετικής ομορφιάς και αποτελεσματικότητας που την οδήγησε σε ένα εντυπωσιακό σκορ.

Οι Φιλαδελφειώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με ασφυκτική πίεση από πολύ ψηλά. Η ομάδα του Χαϊδαρίου δυσκολευόταν να βγάλει την μπάλα μακριά από τα καρέ της και να την κρατήσει και όποτε γινόταν αυτό, κινδύνευε από τις ταχύτατες αντεπιθέσεις του Αττάλου. Ο Άτταλος που είχε καταφέρει να ανοίξει γρήγορα το σκορ, δε σταμάτησε να δημιουργεί ευκαιρίες μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το χάρηκαν με την ψυχή τους τα παιδιά το παιχνίδι, ενώ στο τέλος του αγώνα πήραν το χειροκρότημα της εξέδρας.

Εδώ πάντως πρέπει να αναφερθεί ότι η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη και η μεγάλη σε έκταση νίκη να μην λειτουργήσει ως παραμορφωτικός φακός. Διότι δύσκολα θα βρεθεί άλλο απόγευμα, στο οποία ο αντίπαλος θα είναι τόσο κακός και θα δημιουργήσει μισή ευκαιρία.