Ο 3ος γύρος του πρωταθλήματος

Διαβάστε την ενημέρωση που μας απέστειλε ο ΣΟΝΦ

Εντός έδρας ήττα με σκόρ 3-7 από τoν ΣΟ «Θωμάς Γεωργίου», που είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, υπέστη ο ΣΟΝΦ στον αγώνα για τον 3ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος της Α Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα της Φιλαδέλφειας παρότι αγωνίσθηκε χωρίς 3 από τους βασικούς της και πιο «παραγωγικούς» παίκτες αντιμετώπισε τον ισχυρό αντίπαλο με αξιώσεις, και είχε δυνατότητες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο επίπεδο του σκορ. Πρώτη εμφάνιση με την ομάδα του ΣΟΝΦ για τους Παναγιώτη Σταθόπουλο και Ρωμυλαία Γκαραβέλα, και επάνοδος μετά από μακρά αγωνιστική απραξία του Λουκά Κονιστή με μια νίκη που έκανε αίσθηση.

Το φύλλο αγώνος με τα ατομικά αποτελέσματα ΕΔΩ. Την επόμενη Κυριακή ο ΣΟΝΦ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πειραϊκό ΟΣ.

Στη Β’ τοπική κατηγορία ο ΠΣΠ Πετρουπολης έχασε οριακά από τον ΠΑΣ Διόσκουροι 3,5-4,5 ενώ η ομάδα του ΣΟΝΦ στον Α όμιλο του κύπελλου Αττικής Φιλίας επικράτησε εκτός έδρας με 1-5 επί του ΕΟΑΟ «Φυσιολάτρης» Δ.

Αναλυτικά στοιχεία για τις διοργανώσεις ΕΔΩ

* Το Σάββατο 3/2 η Γενική Συνέλευση και η κοπή πίτας του ΣΟΝΦ

Το Σάββατο που έρχεται θα πραγματοποιηθούν στο πενυματικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας (Νίκου Τρυπιά 45) η τακτική γενική συνέλευση και η κοπή πίτας του ΣΟΝΦ

Ώρα προσέλευσης για τη Γενική Συνέλευση 5:45 μμ και για την κοπή της πίτας 6:30 μμ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ 2117056447 – www.sonf.gr