Ο Ν. Χαρδαλιάς για το θέμα του Γραμματικού

Οι ανεξάρτητοι περιφερειακοί σύμβουλοι, Νίκος Χαρδαλιάς και Παύλος Καμάρας

Η ανάρτηση του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Χαρδαλιά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Παραθέτουμε την σχετική ανάρτηση:

«Άλλο ένα επεισοδιακό Περιφερειακό Συμβούλιο σήμερα, άλλο ένα μεγάλο προεκλογικό ψέμα της διοίκησης Δούρου απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση! Οι κάτοικοι, οι φορείς και οι σύλλογοι του Γραμματικού συνειδητοποίησαν τα ψεύτικα τα προεκλογικά λόγια τα μεγάλα της κας Δουρου, για το δήθεν πάγωμα του έργου της κατασκευής Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) αμέσως μετά την εκλογή της, και σήμερα, 3 χρόνια μετά, κατήγγειλαν την ασυνέπεια λόγων και πράξεων της, την απόλυτη εξαπάτησή τους! Δυστυχώς και στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων η διοίκηση Δούρου και ψέματα είπε, και παντελώς αναποτελεσματική αποδείχθηκε!».

Η δήλωση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου κατά τη συζήτηση του θέματος:

«Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής κι εγώ προσωπικά δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίζουν οι σκληρά φορολογούμενοι συμπολίτες μας να πληρώνουν τα πρόστιμα του ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για λειτουργία παράνομων χωματερών και γενικά για παράνομη διαχείριση απορριμμάτων. Δεν θα επιτρέψουμε να πληρώνουν τα σπασμένα και την αδιαφορία δεκαετιών, αιρετών όλων των βαθμίδων, υπουργών, δημάρχων, νομαρχών και περιφερειαρχών, που δεν είχαν το σθένος να αναλάβουν το πολιτικό κόστος εφαρμογής μιας υπεύθυνης διαχείρισης των απορριμμάτων μας».