Ο δικός μας Μανόλο!

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέλαβε το 2017 μία ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, χωρίς ψυχολογία και μακριά από την κορυφή, ούσα στην 7η θέση. Σήμερα η Ένωση διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωταθλημα, είναι στους 8 του Κυπέλλου και μετά από αρκετά χρόνια βρίσκεται στους 32 του Europa League!

Αναλυτικότερα…

Η δεύτερη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ κλείνει σήμερα ένα χρόνο «ζωής». O Ισπανός προπονητής επέστρεψε (μετά από εκείνο το πέρασμά του την περίοδο 2010-11) στον πάγκο της ομάδας στις 19 Ιανουαρίου 2017 για να αναλάβει μια ομάδα που ήταν μακριά από την κορυφή και αντιμετώπιζε πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Η αλλαγή της εικόνας της ήταν άμεση και σήμερα, στις 19 Ιανουαρίου του 2018, η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που φέρει τη σφραγίδα της δουλειάς του Μανόλο: παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, διεκδικεί τον τίτλο του Πρωταθλήματος, έχει φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου και ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στη φάση των 32 του Europa League για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Ο απολογισμός είναι θετικός και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια. Ο Μανόλο Χιμένεθ τέθηκε ενώπιον της κάμερας του AEK TV και μίλησε για όσα έγιναν μέσα σε αυτό τον ένα χρόνο και όσα ακόμα μπορούν να συμβούν στα χρόνια που έρχονται.