Η φωτογραφίας της ημέρας

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

Σήμερα όπως όλοι γνωρίζουμε σύσσωμη η ΑΕΚ παρευρέθηκε για την δημιουργία ενός εορταστικού βίντεο, στον ιερό χώρο της Ν. Φιλαδέλφειας όπου γίνονται τα έργα για την ανέγερση της Αγίας Σοφιά.

Αυτή η φωτογραφία με τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο να παίζει (για τις ανάγκες του βίντεο) με μια μπάλα είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς που με τόση μανία και μένος πολέμησαν την κατασκευή του γηπέδου και το μόνο που «κέρδισαν» είναι την απόλυτη αντιπάθεια και απέχθεια από όλους τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους οπαδούς όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά όλου του φίλαθλου κόσμου, που θέλει την πρόοδο και την ανάπτυξη της κάθε ομάδας και της κάθε περιοχής , πόσο περισσότερο σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που περνάει η χώρα μας .

Πάνω από όλα όμως είναι αφιερωμένη σε ΟΛΟΥΣ όσους πίστεψαν πολέμησαν και φώναξαν για το δίκαιο και το αυτονόητο για αυτό που γνωρίζει όλη η οικουμένη και λέγεται «Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια».

Αυτό που με το πλέον εκκωφαντικό τρόπο «φώναξε» και το ΣτΕ κατατροπώνοντας όσους ακόμα προσπαθούσαν να σταματήσουν αυτό που ακόμα και ο ίδιος ο Θεός δεν θα ήθελε..

Αλλά όταν έχεις μαζί σου τον Θεό και το δίκιο κανένας δεν φοβάται τίποτα !

Και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα υψωθεί και εκεί θα βλέπουμε από την μια την ΑΕΚΑΡΑ να μεγαλουργεί ( με τα σημάδια από φέτος να φαίνονται..) και από τη άλλη θα θυμόμαστε και θα τιμάμε τις ρίζες του Ελληνισμού και της μεγάλης εθνικής μας ιστορίας!