Εκδηλώσεις του Δήμου

Διαβάστε αναλυτικά

Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα «Αίθουσα Κακρίδη στο λύκειο Μ. Κουντουράς»

O Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας –Νέας Χαλκηδόνας κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε στην ονομασία της Αίθουσας της Βιβλιοθήκης του 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας «Αίθουσα Κακριδή» κατόπιν παλαιότερου αιτήματος του Συλλόγου Καθηγητών του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας –Νέας Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος και το 3ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας, «Μίλτος Κουντουράς» σας καλούν να παρακολουθήσετε την εκδήλωση με θέμα: «Αίθουσα Κακριδή στο Λύκειο Μίλτος Κουντουράς» την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11.00 – 14.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται προς τιμήν της οικογένειας Κακριδήγια την προσφορά της στην Ελληνική Εκπαίδευση και για τη δωρεά της στη Βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και η Παιδική Θεατρική Σκηνή Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας σας προσκαλούν σε μια χριστουγεννιάτικη παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Νικ.Τρυπιά 45).

Η Παιδική Θεατρική Σκηνή Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας παρουσιάζει το παραμύθι »Τα Χριστούγεννα της Παπλωματούς». Η ιστορία αποτελεί διασκευή του γνωστού παραμυθιού »Τα δώρα της Παπλωματούς». Θα καταφέρει άραγε η γλυκιά Παπλωματού να βρει υφάσματα για να ράψει πάπλωμα για κάθε φτωχό άνθρωπο στο χωριό; Πώς θα είναι τα φετινά της Χριστούγεννα; Ένα παραμύθι για την χαρά της έννοιας του δίνω και μοιράζομαι.

Διασκευή κειμένου- Σκηνοθεσία: ΆνιαΚαστρινάκη
Ερμηνεύουν τα παιδιά της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ