Δύναμη Πολιτών: «Να παραδώσεις την έδρα»! Θα απαντήσει ο Β. Παπακώστας;

Διαβάστε την αιχμηρή ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου (Δύναμη Πολιτών)

Η δημοτική παράταξη της Δύναμης πολιτών ενημερώθηκε μέσω του πρωτοκόλλου του Δήμου (!!!) την Τρίτη το μεσημέρι την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Παπακώστα. Είχε προηγηθεί η καταψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο του έργου ανάπλασης και τοποθέτησης νέου αρδευτικού συστήματος στους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου της πόλης ως δήθεν ιδιωτικοποίηση, γεγονός που επικαλείται και στη δημόσια επιστολή του ως βασική αιτία αποχώρησης. Η πολιτική στάση του Βασίλη Παπακώστα συνιστά όχι μόνο κατάφωρη παραβίαση του καταστατικού της Δύναμης Πολιτών που και ο ίδιος ψήφισε, αλλά και προσβολή στα δημοκρατικά ήθη και τις αξίες της Αριστεράς, που επικαλείται ως λόγους ανεξαρτητοποίησης.

Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει ενωμένη μέχρι τέλους το έργο της με βάση της πρόγραμμά της, που μόνοι αρμόδιοι να το κρίνουν είναι ο λαός της πόλης και τα συλλογικά όργανα της παράταξης. Γι’ αυτό και καλούμε τον Βασίλη Παπακώστα να παραδώσει μία έδρα που δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά στα δεκάδες μέλη και φίλους της Δύναμης Πολιτών, χάρη στον αγώνα των οποίων εξελέγη στο Δημοτικό συμβούλιο.

15/12/2017
Ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής ομάδας της Δύναμης Πολιτών


Στην παρακάτω φωτογραφία ο Βασίλης Παπακώστας δίπλα στον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη σε παλαιότερη επίσκεψή του στη Λαϊκή Συνέλευση της Νέας Φιλαδέλφειας: