Δωρεάν πολιτιστικό πρόγραμμα

Η ανακοίνωση του Δήμου

Δωρεάν πολιτιστικό πρόγραμμα παρακολουθήσαν τα παιδιά των απόρων οικογενειών του Δήμου μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Λαϊκή Αλληλεγγύη Ελλάδας

Το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δ ήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με το Συλλογο Λαϊκή Αλληλεγγύη Ελλάδας, υλοποίησε την Κυριακή 17-12-2017, δωρεάν πολιτιστικό πρόγραμμα για τα παιδιά απόρων οικογενειών του Δήμου μας. Σαράντα οχτώ παιδιά και συνοδοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ταξίδι του Φερευντούν» στο θέατρο Κνωσός. Το έργο πραγματεύεται την ιστορία ενός 12χρονου αγοριού που βιώνει την προσφυγιά και το ρατσισμό.

Τα εισιτήρια διατέθηκαν από το Σύλλογο Λαϊκής Αλλυλεγγύης, με τον οποίο ο Δήμος μας έχει ξεκινήσει συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί με το κοινωνικό παζάρι με είδη ρουχισμού στο Α΄ΚΑΠΗ, Δεκελείας 154 (Τσιπουράδικο) την Παρασκευή 29/12/17από τις 15:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο 30/12/17 από τις 9:00 έως τις 19:00.

Υπενθυμίζουμε ότι τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά και διανομή βασικών αγαθών σε εκατό (100) οικογένειες της πόλης μας που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ