Δίπλα της… έστω και στην τελική ευθεία

Γράφει ο Ρένος Αρβανίτης

Με την παρένθεση της Νέας Σμύρνης, δεν ασχοληθούμε ιδιαίτερα αφού σε καμία περίπτωση, παρ’ ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί, δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο τους στόχους της φετινής «Βασίλισσας».

Η ομάδα από τις 14 Ιανουαρίου είχε μόνο νίκες, ενώ έκανε την υπέρβαση κατακτώντας το κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον «ευρωλιγκάτο» Ολυμπιακό, η ποιότητα του οποίου ουδεμία σύγκριση έχει με τον αντίστοιχο ποδοσφαιρικό…

Οι κιτρινόμαυροι όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Πήραν μια σπουδαία πρόκριση στο BCL επικρατώντας επί της πρωταθλήτριας Τσεχίας Νίμπουρκ, μέσα στην έδρα της. Όλα αυτά έγιναν τυχαία; Σε καμία περίπτωση.

Οι άνθρωποι της ομάδας διόρθωσαν τις όποιες ατέλειες υπήρχαν στην αρχή της σεζόν (3 μόλις γκαρντ) και με την απόκτηση του Πάντερ, του Βασιλόπουλου, του Χάντερ και του Καββαδά, ανέβασαν το επίπεδο στο ύψος μίας πραγματικής «βασίλισσας», με ένα ρόστερ που είναι ανταγωνιστικό κόντρα σε όλους και μπορεί όχι απλά να τους κοιτάξει στα μάτια, αλλά στην καλή του μέρα απέδειξε ότι κερδίζει τον κάθε αντίπαλο.

Σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια μπορεί να βάλει λίγο έως πολύ παραπάνω πλάτη και ο κόσμος της ομάδας. Τα 900 διαρκείας και οι 2-2.5 χιλιάδες (στην καλύτερη) πιστών δεν αρκούν. Το πρώτο τρόπαιο της νέας εποχής ήρθε, απέχουμε μόλις δύο νίκες από την επιστροφή σε final 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Το επίπεδο είναι ήδη υψηλό.

Η διατήρησή του αλλά και η περαιτέρω ενίσχυση δεν επαφίεται μόνο στην διοίκηση. Πρέπει να είναι και ΔΙΚΟ μας ΌΡΑΜΑ…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...