Ανακοινώσεις του Δήμου

Διαβάστε αναλυτικά

Ξεκίνησε το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος ξεκίνησε το πρόγραμμα της καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2018. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τα τέλη Νοεμβρίου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Στα πλαίσια του προγράμματος θα πραγματοποιούνται ψεκασμοί κάθε 15 μέρες από το Δήμο μας κατά μήκος των ρεμάτων.
Η συμβολή των πολιτών στη μείωση του πληθυσμού των κουνουπιών είναι σημαντική και για το λόγο αυτό θα πρέπει να ακολουθούνται τα παρακάτω:
• Δεν διατηρούμε ακάλυπτα δοχεία με νερό
• Απομακρύνουμε το στάσιμο νερό από βαρέλια, ανθοδοχεία, πιατάκια γλαστρών, κουβάδες κ.λ.π.
• Ποτίζουμε με τρόπο που να μη δημιουργούνται στάσιμα ύδατα και το έδαφος να μην παραμένει για μεγάλο διάστημα υγρό.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

——————————————————————————————

 Ο Δήμος στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι και ΚΗΦΗ

Ο Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι και ΚΗΦΗ και τάσσεται στο πλευρό τους στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ, εργάζονται με ανανεούμενες συμβάσεις από το 2002 και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της κοινωνίας.

Ο Δήμος διεκδικεί τη μετατροπή των προγραμμάτων σε μόνιμες δομές παροχής κοινωνικής φροντίδας και προστασίας με δυνατότητα εξυπηρέτησης του συνόλου των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας σε σταθερή και μόνιμη βάση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ