Ξεκινάμε…

Στο www.e-filadelfeia.gr δεν φιλοδοξούμε να προσθέσουμε άλλη μία ενημερωτική ιστοσελίδα για τη Νέα Χαλκηδόνα και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εδώ δεν θα βρείτε διαφημίσεις, εδώ θα βρείτε ειδήσεις, ρεπορτάζ και επώνυμη αρθρογραφία με άποψη.

Χωρίς ωραιοποιήσεις και στρογγυλέματα αλλά με γωνίες και μάλιστα με αιχμηρές γωνίες. Όπως αρμόζει σε κάποιον που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος.

Όπως επιτάσσει το λειτούργημα της δημοσιογραφίας. Εδώ θα γίνεται έλεγχος της εκάστοτε εξουσίας. Αυστηρός έλεγχος των πάντων. Συμπολιτευόμενων και αντιπολιτευόμενων. Μακριά από εμάς οι «αγιογραφίες». Αυτός είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου, αυτό θα κάνουμε.

Άλλωστε στην εποχή μας έχουμε «χορτάσει» από «πολιτικούς» που δεν λένε τίποτα και από «γραφίδες» που επίσης δεν γράφουν τίποτα. Θα κρίνουμε και φυσικά θα κριθούμε, για την αντικειμενικότητά μας και την ποιότητα των ειδήσεων που «ανεβάζουμε». Ο αναγνώστης έτσι και αλλιώς είναι εκ των πραγμάτων ο αυστηρότερος κριτής. Αν του «κάνεις»… σε διαβάζει, αν όχι… απλά σε προσπερνά.

Εδώ θα αναρτώνται τα πάντα. Από όπου και αν προέρχονται. Γιατί όσοι διαπνέονται από ιδέες και αντιπαρατίθενται με επιχειρήματα, σέβονται στον απόλυτο βαθμό την γνώμη του άλλου.

Οι απόψεις όλων είναι καλοδεχούμενες. Οι τεκμηριωμένες όμως απόψεις. Μακριά από συκοφαντίες και ύβρεις. Εδώ θα κάνουμε ρεπορτάζ και θα επιχειρηματολογούμε ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Τα υπόλοιπα ας «στεγαστούν» αλλού.

Στο e-Φιλαδέλφεια θα διαβάζετε καθημερινά και όσο μας επιτρέπει ο ελεύθερός μας χρόνος (μόνο σε αυτό ζητάμε την ανοχή σας), ρεπορτάζ και ειδήσεις για την πόλη μας, μαζί με πλούσιο πολιτικό και αθλητικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και φυσικά απόψεις. Απόψεις με ονοματεπώνυμο. Σε μία εύχρηστη σελίδα που συναντά τις ανάγκες της εποχής μας και με το παραπάνω. Χωρίς «φρου-φρου και αρώματα»…

Καλή μας αρχή… και καλή περιήγηση!

Επικοινωνία: info@e-filadelfeia.gr
el.fwni@gmail.com
efiladelfeia@gmail.com