Το αδιαχώρηστο στο τουρνουά

του ΣΟΝΦ! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Το αδιαχώρητο στην κυριολεξία έγινε κατά τη διάρκεια των παιδικών αγώνων σκάκι που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Νοέμβρη από τις 4 έως τις 6.30 στον ΣΟΝΦ. Αυτό που εντυπωσίασε ακόμη περισσότερο από τη μαζική συμμετοχή (62 παιδιά!) ήταν η στάση των μικρών σκακιστών που μας εξέπληξαν με την τάξη, το πάθος αλλά και την ωριμότητα της συμπεριφοράς τους σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Οι αγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε 3 ομίλους (Νήπια – 2α Δημοτικού, 3η-4η Δημοτικού και 5η Δημοτικού-1η Γυμνασίου) και βραβεύτηκαν με μετάλλια οι πρώτοι κάθε τάξης και το πρώτο κορίτσι κάθε ομίλου.

Το πρωί της Κυριακής είχε προηγηθεί η έναρξη του νεανικού τουρνουά προετοιμασίας στο οποίο παίρνουν μέρος 8 παιδιά από τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, το οποίο διεξάγεται κάθε Κυριακή με σύστημα διπλών συναντήσεων και θα ολοκληρωθεί στις 20 Δεκέμβρη. Στις ομαδικές διοργανώσεις της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Ν Αττικής την Κυριακή αυτή η ομάδα μας στο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων επικράτησε του Πανελληνίου, ενώ στο κύπελλο Σπύρου Μπίκου ο ΣΟΝΦ Α νίκησε τον ΕΟΣ Αχαρνών, o ΣΟΝΦ Β επικράτησε του Απόλλωνα Βριλησσίων ενώ 3-3 έφερε ο ΣΟΝΦ Γ απέναντι στον Πανιώνιο.

Δηλαδή μόνο αυτή την Κυριακή 88 αθλητές και παιδιά των τμημάτων του ΣΟΝΦ πήραν μέρος σε αγώνες σκάκι.

Παράλληλα συνεχίζεται το 9ο Φθινοπωρινό Ανοικτό Τουρνουά του ΣΟΝΦ με 36 συμμετοχές. Πριν τον τελευταίο γύρο που θα παιχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 2 Δεκέμβρη στη γενική κατάταξη προηγείται ο Σάββας Χριστίδης του ΣΟ Καλλιθέας με 5,5 βαθμούς σε 6 αγώνες και ακολουθούν με 4,5 οι Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Παναγιώτης Καρακολίδης, Ελένη Μπαλάσκα και Λευτέρης Καλαφάτης, όλοι του ΣΟΝΦ.

Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, 30 Νοέμβρη 2015

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ 2117056447 – www.sonf.gr