Τιμητική διάκριση

Για σκακιστή του ΣΟΝΦ!

Ο νεαρός σκακιστής του ΣΟΝΦ και μαθητής της Ε Δημοτικού της Σχολής Χατζήβεη Χρήστος Θεοχάρης απέσπασε τιμητική διάκριση στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων – Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ)

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Σκακιστικού Σκίτσου πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια από τον ΣΕΠΟΚΕ στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής (13/12/1943) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 451 έργα από όλη την Ελλάδα που κρίθηκαν ανά κατηγορίες (επαγγελματίες σκιτσογράφοι, ενήλικες, φοιτητές, λύκεια, γυμνάσια, δημοτικά).

Ο Χρήστος δημιούργησε το σκίτσο του που βραβεύθηκε στα πλαίσια συνεργασίας του σκακιστικού και του καλλιτεχνικού τμήματος του σχολείου του.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας συγχαίρει τον νεαρό σκακιστή για τη συμμετοχή του, καθώς τους γονείς, το σχολείο και τους δασκάλους του που τον ενθάρρυναν και τον υποστήριξαν σε αυτή την πρωτοβουλία.

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ 2117056447 – www.sonf.gr