Συνάντηση αντιπροσωπείας του Αττάλου με τον δήμαρχο

Διαβάστε την ανακοίνωση της τοπικής ομάδας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Άρη Βασιλόπουλο είχε σήμερα, Τετάρτη 10-2-2016, στο Δημαρχείο, αντιπροσωπεία της διοίκησης του Αττάλου,

αποτελούμενη από τους Σταύρο Σκαρπαθιώτη, Γιάννη Τζέλη, Μιχάλη Βλαστό, Σόλωνα Τζέλη και Άγγελο Κουβέλη. Από πλευράς διοίκησης του δήμου παρόντες ήταν, εκτός του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Καλαμπόκης και ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Κίτσιος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των ανθρώπων του συλλόγου από τη Δημοτική Αρχή επί των εργασιών βελτίωσης-αναβάθμισης του προπονητηρίου, οι οποίες πρόκειται να γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή της και χαιρέτισε τη βούληση του δήμου για τα έργα βελτίωσης του χώρου, ενώ δεσμεύθηκε να παρέχει κάθε βοήθεια-συνεργασία που θα της ζητηθεί για την υλοποίηση των εργασιών.

Από τη μεριά του ο Άτταλος ζήτησε από τη δημοτική αρχή, οι εν λόγω εργασίες να μη μειώσουν (στο μέτρο του εφικτού) τις διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου, καθώς αυτό θα δυσχεράνει τις προπονήσεις των τμήματων.

Επιπρόσθετα, κομβικής σημασίας στη συνάντηση ήταν η παράκληση-απαίτηση από πλευράς Αττάλου να μη μεταβληθεί, στο όνομα των έργων βελτίωσης, ο ρόλος και η παρουσία του συλλόγου στον χώρο, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί τόσο μέσα από τη 40χρονη παρουσία του στο συγκεκριμένο γήπεδο όσο και από την προ διετίας ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Απόφαση με την οποία ανατέθηκε στον Άτταλο η διαχείριση των ωρών προπόνησης, προκειμένου να υπάρχει σωστή λειτουργία στο πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων, τόσο για τον Α.Ο.Ν.Φ. «Άτταλος» και την ανδρική ομάδα του Χαλκηδονικού, όσο και για, στο μέτρο του δυνατού, τυχόν άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Σαφέστατη και ξεκάθαρη ήταν η δέσμευση του Δημάρχου ως προς τη μη διαφοροποίηση του σημερινού τρόπου διαχείρισης του προγράμματος προπονήσεων του γηπέδου.

Η Διοίκηση του συλλόγου θα συγκαλέσει, στο προσεχές διάστημα, έκτακτη Γενική Συνέλευση με σκοπό την ενημέρωση των μελών, γονέων, αθλητών επί του θέματος.