Σφοδρή επίθεση της Δημοτικής Αρχής σε τοπικό ΜΜΕ

Vas-Pan

Μιλάει για επίθεση συνολικά στη σημερινή διοίκηση του δήμου, για σπίλωση και στοχοποίηση! Διαβάστε την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

Αμέσως μετά το Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 22/6 υπήρξε δημοσίευμα σε ιστοσελίδα του τοπικού τύπου που παρομοίαζε τη στάση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου κ. Πάνου με αυτή των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η τοποθέτηση αυτή μάλιστα γίνεται από δημοσιογράφο που προηγουμένως του είχε δοθεί ο λόγος από το προεδρείο να εκφράσει τις απόψεις του στο Δημοτικό συμβούλιο, γεγονός που είναι καταγεγραμμένο και στα ίδια τα πρακτικά.

Επειδή οι δημοκρατικοί κοινωνικοί αγώνες του κ. Πάνου και της διοικούσας παράταξης είναι γνωστοί και αδιαμφισβήτητοι στην τοπική κοινωνία.

Επειδή είναι άκρως επικίνδυνο και αποπροσανατολιστικό σε μία εποχή που το πραγματικό αυγό του φιδιού εκκολάπτεται σε όλη την Ευρώπη να χαρακτηρίζεται ως φασίστας κάποιος, μόνο και μόνο επειδή διαφωνεί κάποιος μαζί του, αγνοώντας έτσι τον πραγματικό φασισμό. Επειδή σε αυτό το Δημοτικό συμβούλιο υπήρξαν στο παρελθόν εξωθεσμικές προσπάθειες επιβολής γνώμης δια της βίας και δεν υπήρξε ουδεμία αναφορά στην ανεκτική στάση του τότε προεδρείου, κατά πόσο μάλλον ο χαρακτηρισμός της ως φασιστικής.

Γι’ αυτούς τους λόγους εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την άδικη επίθεση στο πρόσωπο του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου, θεωρώντας πως είναι επίθεση συνολικά στη δημοτική αρχή. Το δικαίωμα στην διαφορετική άποψη και στην κριτική είναι αυτονόητο, θεσμικά κατοχυρωμένο και προωθητικό για την ίδια τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό.

Η σπίλωση όμως και η στοχοποίηση ανθρώπων μέσα από την παραχάραξη της ίδιας της πραγματικότητας είναι απολύτως καταδικαστέα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ