Πρωτοβουλίες και από τους Εθελοντές ΠΠΝΦ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Μεταξύ των εκατοντάδων συνανθρώπων μας που δεν μένουν ασυγκίνητοι με το δράμα των προσφύγων, και οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ανέλαβαν πρωτοβουλίες ανακούφισης με προσφορές των ιδίων, των φίλων του Συλλόγου αλλά και πολλών συμπολιτών. Συγκεκριμένα, οι Εθελοντές παρασκεύασαν με ατομική τους δαπάνη 130 μερίδες σπιτικού φαγητού και κέικ, τα οποία παρέδωσαν -σε ατομικές συσκευασίες- το πρωί της Κυριακής 6/3 στο λιμάνι του Πειραιά, στο κιόσκι της ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ – Πύλη Ε1, που έχει τη διαχείριση όλων των προσφορών. Επιπλέον του φαγητού παρεδόθησαν γάλα εβαπορέ, μωρομάντηλα και πάνες.

Ακολούθως, στην κινητή μονάδα του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ, παρεδόθησαν αντιπυρετικά φάρμακα για τα παιδιά, αλλά και για ενήλικες τα οποία θα προωθηθούν στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ του ΚΟΣΜΟΥ. Κατά τη συνομιλία με τους Εθελοντές του ΧτΠ, έγινε γνωστό ότι υπάρχει ανάγκη για μάσκες προσώπου, γάντια latex, οινόπνευμα, γάζες fucidin, μωρομάντηλα και πάνες.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ θα παραδώσουν, εκτός των ανωτέρω ειδών, καινούργια είδη ένδυσης και υπόδυσης καθώς και κρουασάν, τα οποία αποτελούν προσφορά επιφανούς συμπολίτη μας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.