Μία εκδήλωση όλο ΑΕΚ! (photostory)

Το e-filadelfeia.gr βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες και ρεπορτάζ

Την όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια η Λέσχη Πολιτισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ. Στην εκδήλωση μετά την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, τιμήθηκαν προσωπικότητες που έχουν συνδέσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη ζωή τους με την Ένωση, ενώ παρουσιάστηκε και ένα καταπληκτικό 7λεπτο βίντεο με κομμάτια της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου.

Τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες οι:

 1. ο Σπύρος Κοντούλης, ανιψιός του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σπύρου Κοντούλη, ο οποίος εκτελέστηκε από τους Γερμανούς το 1944.

2. ο Μάρκος Κυκιβαράκης για τη συνεπή πολύχρονη αφοσίωσή του στις ενωσίτικες ιδέες.

3. ο Σωτήρης Νοτάρης για την εξαίρετη συγγραφική εργασία του περί την ιστορία της ΑΕΚ.

Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν σπουδαίοι αθλητές της κιτρινόμαυρης οικογένειας όπως ο Θωμάς Μαύρος, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Στέλιος Βασιλειάδης, ο Νίκος Μπαπανικολός και πολλοί ακόμη αθλητές όλων των τμημάτων του δικεφάλου.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ μήνυμα απέστειλε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ασλανίδης, ενώ το παρών έδωσε και ο υπ. του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Γιάννης Μπίλιος.

Από την ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν εκεί ο διευθυντής επικοινωνίας Γιώργος Νικολάου και το στέλεχος του γραφείου τύπου Αλέξανδρος Κοζαρίδης.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού τομέα Αττικής Σπυρίδων Τζόκας και στελέχη της αντιπολίτευσης του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές (και στον κ. Χήνα για την πρόσκληση)!

Δείτε ένα μέρος του πλούσιου φωτορεπορτάζ:

ekdil.5 ekdil.6 ekdil.2 ekdil.3 ekdil.4IMG_20160124_120904

 Πλούσιο φωτορεπορτάζ και εδώ