Με μεγάλη επιτυχία!

FB_IMG_1465809460086-1

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό στην ελληνική παράδοση που είναι πλέον θεσμός στο Δήμο μας .

Το τριήμερο των εκδηλώσεων χιλιάδες κάτοικοι της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο των τοπικών συλλόγων και να κεραστούν παραδοσιακά προϊόντα του κάθε τόπου. Υποδέχθηκαν και χειροκρότησαν ζεστά τα συγκροτήματα των Δήμων Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Φυλής, Λοκρών, Σικεωνίων, Ζωγράφου, Χαλκιδέων που μας ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα. Χάρηκαν τα παιδιά τους και συμμετείχαν σε ένα λαϊκό γλέντι θυμίζοντάς μας ότι ο χορός είναι η κοινή μας πατρίδα.

Μ΄αυτή τη μεγάλη γιορτή έκλεισε ο κύκλος μαθημάτων των τμημάτων παραδοσιακών χορών του Δήμου για εφέτος. Ο Δήμος στέκεται αποφασιστικά δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους που δουλεύουν με μεράκι, πιστεύοντας ότι η σημαντικότερη επένδυση είναι στον άνθρωπο και στις αξίες.

Είμαστε περήφανοι γιατί όλη η πόλη έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια .Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο όλα όσα ενισχύουν τους κοινούς δεσμούς αναδεικνύοντας την πολιτισμική μας φυσιογνωμία ως φορέα κοινωνικής συνείδησης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...