Με μεγάλη επιτυχία η πίτα του ΣΟΝΦ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΣΟΝΦ το Σάββατο 6 Φλεβάρη στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεόδωρος Μανωλεδάκης, δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ο Πέτρος Κολυβάς και η Μυρσίνη Λυμπερτού, υπεύθυνοι του σκακιστικού τμήματος του Πανελληνίου ΓΣ και δεκάδες μέλη και φίλοι του ΣΟΝΦ, παρά τις απώλειες από τις ιώσεις που έχουν έξαρση αυτή την περίοδο.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Νίκος Μπαλάσκας και ο γενικός γραμματέας του ΔΣ Νίκος Κλειδαράς παρουσίασαν τον πλούσιο απολογισμού του συλλόγου για το 2015 και εκθέσανε τους στόχους για τη νέα χρονιά, με ιδιαίτερη αναφορά στο 11ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο. Η Έφη Μεσίρη, αντιπρόεδρος ΄στην προηγούμενη διοίκηση παρουσίασε το νέο ΔΣ του συλλόγου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι αθλητές του ΣΟΝΦ που διακρίθηκαν για την απόδόσή τους το 2015: ο Αλέξης Μανάγιας (2ος στο Πανελληνίο πρωτάθλημα τυφλών), οι Λουκάς Κονιστής, Γιώργος και Θοδωρής Καλογριδάκης για την απόδοσή τους στην Τελική φάση της Α Εθνικής και η Ελένη Μπαλάσκα (καλύτερη σκόρερ στην Προκριματικό Όμιλο της Α Εθνικής).

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη κλήρωση σκακιστικών βιβλίων για τα παιδιά. Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του ΣΟΝΦ δεν έχει καταφέρει να βρει το ρυθμό της και την Κυριακή έχασε από τους «Τρεις Αστέρες» που βρίσκονται πρωτοπόροι στο βαθμολογικό πίνακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΟΝΦ εκτός από το ομαδικό πρωτάθλημα του προκριματικού ομίλου της Α Εθνικής συμμετέχει επίσης με 2 ομάδες στο διασυλλογικό κύπελλο «Χειμώνας 2016» και με 4 ομάδες στο διασυλλογικό παιδικό τουρνουά «Χειμωνάκι 2016», δηλαδή κάθε Κυριακή αγωνίζονται με τις ομάδες μας συνολικά 32 σκακιστές και σκακίστριες.

Νέα Φιλαδέλφεια 8/2/2016

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ 2117056447 – www.sonf.gr