Με επιτυχία ο λαϊκός αγώνας δρόμου

Διαβάστε την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα πλαίσια των Αθλητικών Εκδηλώσεων για το έτος 2015, ο 2ος Λαϊκός Αγώνας δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, σε οριοθετημένες διαδρομές εντός του Άλσους του Δήμου μας.

Ο αγώνας περιελάμβανε διαδρομές τριών (3) αποστάσεων :1.000μ για παιδιά δημοτικού – γυμνασίου, 5.000 μ και 10.000μ για ενήλικες άνδρες και γυναίκες.

Η συμμετοχή ανήλθε στον συνολικό αριθμό των εκατόν πενήντα (150) ατόμων.

Μετά τη λήξη του αγώνα απονεμήθηκαν, σ΄ όλους-ες τους συμμετέχοντες-σες, αναμνηστικά διπλώματα και στους-ις τρεις πρώτους-ες κάθε κατηγορίας, κάθε διαδρομής Κύπελλο και αναμνηστικά μετάλλια.
Ο Δήμος μας θέλει να ευχαριστήσει ονομαστικά όλους τους ανθρώπους και τους φορείς που συνετέλεσαν στη τόσο επιτυχημένη αυτή αθλητική διοργάνωση:

Το πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου «Ανατολή» Ν. Ιωνίας Κώστα Τσαγκαράκη, που με τις γνώσεις και την εμπειρία του σε τέτοιες διοργανώσεις βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή της ανωτέρω διοργάνωσης, συμμετείχε επίσης στην διαδρομή των 5.000 μ και στη χρονομέτρηση των υπολοίπων.
Τους γυμναστές, φυσιοθεραπευτές και τους λοιπούς υπαλλήλους του Δήμου μας, που δούλεψαν ακούραστα και παράλληλα με τις καθημερινές εργασίες του τμήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνας κος Αρ. Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Σ/λιου κος Πάνος Γ. ο οποίος συμμετείχε στην διαδρομή της απόστασης των 5.000 μ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γαβριηλίδης Γαβριήλ ο οποίος συμμετείχε και στην διαδρομή της απόστασης των 5.000 μ, Γαλαζούλα Αλίκη, Αντωναρόπουλος Χρήστος και Μανωλεδάκης Θεόδωρος, ο οποίος συμμετείχε και στην διαδρομή της απόστασης των 5.000 μ. και ο δημοτικός σύμβουλος κ.ΜιχάληΚουτσάκη από την δημοτική παράταξη «Νέα Προοπτικής», οι οποίοι στο τέλος της διοργάνωσης έκαναν και τις απονομές στους νικητές.

Επισυνάπτονται οι πίνακες με την κατάταξη και τους χρόνους ανά διαδρομή.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων