Κάλεσμα της Λαϊκής Ενότητας Φ.-Χ.

Λαϊκή Ενότητα Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας: Την Τετάρτη όλοι στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας – κάτω τα χέρια από τα σπίτια μας

Η επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός από τις τράπεζες, τα κερδοσκοπικά funds, τα «κοράκια» παντός είδους, με τις ευλογίες, φυσικά, της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣυΡιΖΑ-ΑνΕλλ, που απελευθέρωσε ακόμα και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, θα λάβει απάντηση από τον ίδιο το λαό, με αυτοοργάνωση, αντίσταση, αλληλεγγύη. Η Λαϊκή Ενότητα Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας καλεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 στις 3:30 μμ., αλλά και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα, στο Ειρηνοδικείο της Νέας Ιωνίας (Λ. Ηρακλείου 269), σε δράση αποτροπής των πλειστηριασμών λαϊκών περιουσιών.

Παραμένουμε στον χώρο του Ειρηνοδικείου για το κρίσιμο διάστημα 4:00-5:00 μμ., στη διάρκεια του οποίου μπορούν να βγάλουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια συνανθρώπων μας, και μπλοκάρουμε τη διαδικασία. Τα σχέδιά τους επιβουλεύονται τις ζωές μας, εμείς θα τα ανατρέψουμε! Μόνο ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

You may also like...