Εκλογές ΝΔ. Όλα τα νέα…

Διαβάστε αναλυτικά

Την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου, θα διεξαχθούν, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Συνέδρων, καθώς και Προέδρων – Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) της Νέας Δημοκρατίας.

Τα μέλη Κόμματος, που θέλουν να πληροφορηθούν για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση στην οποία είναι εγγεγραμμένα, αλλά και για τον τόπο που μπορούν να ψηφίσουν, έχουν τη δυνατότητα να καλούν από σήμερα, Παρασκευή 1 Απριλίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 210-9444444 (Τηλεφωνικό Κέντρο για πληροφορίες – ώρες 9 π.μ. έως 9 μ.μ.).

Όσον αφορά το δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης (Λ. Δεκελείας 58).

Στο μεταξύ οι υποψήφιοι προβαίνουν στις τελικές τους κινήσεις.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ηλίας Μαρκάτος δημοσίευσε την παρακάτω επιστολή:

Markatos

Από την πλευρά της η υποψήφια πρόεδρος Βάσω Φιλιππάτου δημοσίευσε στην προσωπική σελίδα της το παρακάτω κείμενο:

«Φίλες και φίλοι, την Κυριακή 3 Απριλίου, όλες οι τοπικές Οργανώσεις της Ν. Δημοκρατίας θα είναι ανοιχτές από 10πμ εως 7μμ για να αναδειχθούν με εκλογές τα νέα τους ΔΣ και οι σύνεδροι εν όψει του συνεδρίου του Κόμματος.

Κάποιοι πρόλαβαν να κάμουν κριτικές. Κάποιοι άλλοι συνεχίζουν διχαστικές κινήσεις. Όμως οι πολλοί, που ξέρουν την σημασία της συσπείρωσης και της ενότητας σ’ αυτή την ιστορική συγκυρία για την Πατρίδα μας ήδη μπαίνουν στην πρώτη γραμμή.!

Είναι αυτοί που ξέρουν ποιοι πούλησαν τις θυσίες και τους αγώνες του λαού. Είναι αυτοί που έχουν εμπιστοσύνη στον Προεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.!

Στον Προεδρό μας… που η παρουσία του σκορπίζει ελπίδα. Σε αυτόν τον αγώνα είμαι κι εγώ, όπως πάντα παρούσα ως υποψήφια Πρόεδρος της Δημ. Τοπικής Οργάνωσης Ν. Φιλαδέλφειας-Ν Χαλκηδόνας και σας καλώ όλους, μακριά από ο,τι »ίσως μας χωρίζει» να δώσουμε μαζί άλλη μία μάχη.

Αυτήν την μάχη την χρωστάμε στην Πατρίδα μας, που δοκιμάζεται αλλά δεν απελπίζεται…. που δοκιμάζεται αλλά δεν γονατίζει.! Την Πατρίδα μας που δεν αντάχει άλλο στην κατάθλιψη.! Αυτή την μάχη, που θέλει τόλμη, αρετή, υπομονή, δύναμη, ενότητα, οργάνωση και πάνω απ’ ολα δουλειά, μακριά απο Κασσάνδρες, μικροσυμφέροντα και μικροπολιτικές, ας την δώσουμε όλοι μαζί….!!!»