Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-Παρών και ο Άρης Βασιλόπουλος

cats

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τις Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας και Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας με θέμα «ΜΜΕ – Διαφάνεια και Διαπλοκή». Στο πάνελ συμμετείχαν οι: Γιώργος Βασιλειάδης (Γενικός Γραμματέας για την καταπολέμηση της διαφθοράς), Λευτέρης Κρέτσος (Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας) και Κώστας Αρβανίτης (δημοσιογράφος και δ/ντης του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ), ο όποιος ανέλαβε και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν: ο Υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος και η Αντιδήμαρχος Χαρά Ρόκου. Επίσης, ήταν παρόντες: οι Αντιδήμαρχοι Ν. Ιωνίας Όλγα Ακιανίδου, Φώτης Τσοπάνογλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τάκης Κωστάκης και Χρίστος Χατζηιωάννου.

Οι ουσιαστικές τοποθετήσεις όλων των ομιλητών με τεκμηριωμένα επιχειρήματα βοήθησε στο να γίνει μια δημιουργική ανταλλαγή απόψεων, να εκφραστούν επιθυμίες και ανησυχίες αλλά και η βεβαιότητα ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά.

Διαπιστώθηκε επίσης, η χρησιμότητα και αναγκαιότητα να γίνονται θεματικές συγκεντρώσεις- συζητήσεις για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.

Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου αλλά και η διάρκεια της εκδήλωσης επιβεβαιώνει τη θέση αυτή.