Διάθεση εισιτηρίων για θέατρο

Διαβάστε την ανακοίνωση του δήμου

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»ξεκινά την υλοποίηση των συνοδευτικών έργων του προγράμματος, από σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 με τη διάθεση εισιτηρίων για παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων. Τα εισιτήρια που θα διατεθούν αφορούν:

• παιδιά από 4 έως 12 χρονώνμε τους συνοδούς τους, που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Ψαρόσουπα» στο Θέατρο Δ. Χόρν, «Η πέτρα του Βορρά» στο Θέατρο Αλίκη, «Το σπάταλο τερατάκι» στο Θέατρο Μικρό Παλλάς και «Ο εγωιστής γίγαντας» στο Θέατρο Coronet.

• παιδιά από 13 έως 16 χρονών, που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Ομήρου Ιλιάδα», σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης και «Σμύρνη μου Αγαπημένη», σε συνεργασία με Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

• ωφελούμενους άνω των 60 ετών, που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Δόξα Πατρή» στο Μικρό Παλλάς, «Για όνομα» στο Θέατρο Αλίκη , «Ο μπαμπάς» στο Θέατρο Χορν, «Ο χορός του θανάτου» στο Θέατρο Εμπορικόν και «Άνδρες έτοιμοι για όλα» στο Θέατρο Λαμπέτη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΤΕΒΑ/FEAD
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ Ε.Π ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ προς τους Απόρους

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τους αναρτημένους πίνακες δικαιούχων στα παρακάτω σημεία:
• ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ(Δεκελείας 97, Ν. Φιλαδέλφεια)
• ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ(Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Ν. Χαλκηδόνα)
• ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ(Μαραθώνος 26, Χαλκηδόνα)
• ΚΗΦΗ(Σοφούλη 2 & Στρατηγού Παπάγου)

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος από τις 9.00 μέχρι και τις 15.00 (Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Ν. Χαλκηδόνα) στον 3ο όροφο με την προσκόμιση της σχετικής αίτησης ΤΕΒΑ των δικαιούχων.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

You may also like...