Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και bazaar

Από τον φιλοζωϊκό σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση και Bazaar του, στις 5 & 6 Δεκεμβρίου, στον χώρο εκδηλώσεων του Π.Π.Ι.Ε.Δ (Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2). Ελάτε να κάνετε τα χριστουγεννιάτικά σας ψώνια και να αγοράσετε δωράκια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα ζωάκια που φροντίζει o Σύλλογος!

indexΕπίσης, στο Bazaar μας θα βρείτε μπλούζες και φούτερ του Συλλόγου, βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, είδη σπιτιού, είδη pet και χειροποίητες κατασκευές από φίλους του Συλλόγου! Φυσικά, θα υπάρχει καφενείο όπου πέρα από τον καφέ σας θα μπορείτε να απολαύσετε και χειροποίητα γλυκά, φτιαγμένα με πολλή αγάπη από τοςυ εθελοντές μας!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ!!!

Το Σάββατο στις 18:00 θα ανάψουμε όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, παρουσία φυσικά του Αη Βασίλη!! 🙂 Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Την Κυριακή το πρωί, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δραστηριότητες για παιδιά. Στις 11:00 οι μικροί μας φίλοι, μαζί με τους εθελοντές μας, θα ζωγραφίσουν και θα ετοιμάσουν το γράμμα τους για τον Άγιο Βασίλη και θα φτιάξουν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο τους δέντρο!

…και στις 12:00 ο αγαπημένος χορευτής και χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος (https://www.facebook.com/panosmetaxopoulos) θα μας μιλήσει για τη σχέση μας με τα ζώα και θα χορέψει με μικρούς και μεγάλους στους αγαπημένους μας ρυθμούς!

Μην λείπει κανείς!!

Ώρες Bazaar:
Σάββατο 5/12/15, 09: 00 – 21:00
Κυριακή 6/12/15, 09: 00 – 21:00

Filozoikos Neas Filadelphias

www.friendsofanimals-nf.com