Απορία!

Το ψιθύρισμα της ημέρας

Προ ημερών διαβάσαμε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της θεματικής Τ.Α. της ΛΑ.Ε.

«…H θεματική Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Λαϊκής Ενότητας, αποδοκιμάζει όλες τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που ασκούνται στο Δήμαρχο της Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια Αττικής και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την έκδοση οικοδομικής άδειας του γηπέδου…»

Τα bold είναι δικά μας… Τι διαβάζουμε λοιπόν; Ότι ανάμεσα σε αρκετούς ακόμη… αποδοκιμάζεται και η Περιφέρεια Αττικής. Διαβάζουμε λάθος;

Για πάμε τώρα παρακάτω… να δούμε τι διαβάσαμε χθές σε Δελτίο Τύπου της δημοτικής μας αρχής… για άλλο φυσικά θέμα: «…Η συντονισμένη προσπάθεια της Εκπαιδευτικής Κοινότητας της πόλης μας, της Επιτροπής Αγώνα, της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Αττικής, είχε θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του σχολείου με στόχο την στέγαση των μαθητών σε νέα και σύγχρονα κτίρια…».

Εύλογα λοιπόν μας προέκυψε η εξής απορία που απευθύνεται πρώτιστα στα στελέχη της Δημοτικής Αρχής (ουκ ολίγα) που ανήκουν ή στηρίζουν τη ΛΑ.Ε. αλλά και στη δημοτική αρχή στο σύνολό της.

Η Περιφέρεια τελικά πιέζει (για πιέσεις και εκβιασμούς έκανε λόγο η ανακοίνωση της θεματικής της ΛΑ.Ε.) ή προσπαθεί μαζί με άλλους φορείς για το καλό της πόλης μας;

Μία έτσι μία αλλιώς δεν γίνεται…

Αποφασίστε!!!

Ο κόσμος έχει μάτια… βλέπει και καταλαβαίνει…