Ανακοινώσεις του δήμου

Διαβάστε αναλυτικά

¨ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ-ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ¨

Ένα ακόμα «χωριό», με ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ και ΓΕΥΣΕΙΣ, θα μας υποδεχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ στον πεζόδρομο του Αλσους, από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι. Μυρωδιές από ΧΙΩΤΙΚΗ μαστίχα σε διάφορα προϊόντα, παραδοσιακά γλυκά και πίτες,θα κοσμούν τους πάγκους των παραγωγών.

Ότι χρειάζεται ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι (εσείς θα συμπληρώσετε τα κρεατικά και το γούστο σας για να το δημιουργήσετε…) Σας περιμένουμε με την επισήμανση ότι …δεν είναι μόνο οι τιμές αυτές που φυσικά και σωστά πρέπει να ελέγχουμε και να επιβάλλουμε, αλλά και η ΠΟΙΟΤΗΤΑ που ΑΥΤΗ ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ! (γιατί υπάρχει).

Σημ: θα συγκεντρώνονται προϊόντα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και άλλων δομών.

——————————————

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Δήμος Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος ξεκινά μαθήματα Καράτε για ενήλικες στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας
(2ος όροφος) κάθε Τέταρτη ώρα: 16.15-17.30 και Παρασκευή ώρα: 14.15-15.30 (Χωρίς συνδρομή)

Τα μαθήματα παραδίδει η κα Πετρογιάννη Ελευθερία, 4 danστο Shorinryu Karate και 2 dan στο Kobudo (τέχνη των όπλων), καθηγήτρια στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλ/φειας.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους επιδιώκουν πνευματική και σωματική άσκηση μέσα από μια παλιά πολεμική τέχνη και ταυτόχρονα μια τέλεια μορφή αυτοάμυνας. Χαρακτηριστικά του Shorinryu Karate είναι οι κοφτές, γρήγορες τεχνικές, βασισμένες στη στρατηγική της αποφυγής και ταυτόχρονης επίθεσης σε ευαίσθητα σημεία του σώματος, με πολλαπλά χτυπήματα.

Έγγραφες θα γίνονται δεκτές έως 15 Δεκεμβρίου και πέραν αυτής της ημερομηνίας μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εκπαιδεύτρια.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ραιδεστού 21 Ν.Χαλκηδόνα
Τηλ: 2132026331, 313