Ανακοινώσεις του δήμου

Διαβάστε αναλυτικά

Κοπή πίτας της Παιγνιοθήκης

Μέσα σε ένα συγκινητικά ζεστό,ανθρώπινο και αλληλέγγυο περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε η γιορτή της κοπής της πίτας για το 2 0 1 6, της ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗΣ του Δήμου μας, από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Βαγγέλη Κουμαριανό, παρουσία της υπεύθυνης της Παιγνιοθήκης, Μαρίας Ζήση, των εθελοντριών των γονιών, αλλά και των ίδιων των παιδιών, που ήταν και οι πρωταγωνιστές και αυτής της βραδιάς.

Γέλιο, χαρά,διασκέδαση, προσφέρθηκαν στα παιδιά, μαζί με την υπόσχεση, ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί ώστε να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι παροχές και η λειτουργία της παιγνιοθήκης που, είναι από όλους αναγνωρισμένη για το θετικό και σημαντικό ρόλο της!

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

——————————————————–

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για την απευθείας μίσθωση 19 κατοικιών για την υλοποίηση του Σχεδίου «Στέγαση, σίτιση και κοινωνική φροντίδα για πολίτες των Δήμων Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος, Ηρακλείου Αττικής και Χαλανδρίου», στα πλαίσια του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη».

Οι προσφερόμενες κατοικίες πρέπει να πληρούν σωρευτικά τα ακόλουθα :
Α) Υλικοτεχνική υποδομή: Κάθε κατοικία θα πρέπει να πληροί τις αναγκαίες τεχνικές προδιαγραφές και να διαθέτει τις βασικές υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτροδότησης. Επίσης, κάθε κατοικία πρέπει να διαθέτει, κατ’ελάχιστον:
 Χώρο υγιεινής (WC/λουτρό)
 Χώρο κουζίνας
 Θέρμανση σε όλα τα δωμάτια
Β) Περιγραφή κατοικιών:
 Δεκατέσσερις (14) κατοικίες/διαμερίσματα ενός δωματίου (γκαρσονιέρες)
 Τέσσερα (4) διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου (δυάρια)
 Ένα (1) διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων (τριάρι)

Η μίσθωση θα διαρκέσει όσο και το Πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη» και έως δώδεκα (12) μήνες. Το μίσθωμα θα είναι σταθερό καθ’όλη τη διάρκεια της μίσθωσης και θα καταβάλλεται από το Ταμείο του Δήμου μετά το τέλος κάθε ημερολογιακού μήνα. Το ζητούμενο μίσθωμα δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 180 ευρώ για τις γκαρσονιέρες, τα240 ευρώ για τα δυάρια και τα 280 ευρώ για τα τριάρια μηνιαίως.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν αίτηση γραμμένη στην Ελληνική Γλώσσα και θα περιλαμβάνει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, το ΑΦΜ του, την ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας και την αναλυτική περιγραφή του προς εκμίσθωση ακινήτου.Τονίζεται ότι όλες οι προσφερόμενες κατοικίες θα πρέπει να διαθέτουν ενεργειακό πιστοποιητικό, σύμφωνα με το άρθρο 12του Ν. 4122/2015.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2102793916, 2102777198, 2132000495).

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
——————————————————-

Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Ξεκίνησε η διαδικασία απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος. Η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Καθαριότητας έχουν ολοκληρώσει την καταγραφή 450 οχημάτων που βρίσκονται στο τέλος του κύκλου ζωής τους και στόχος είναι η απομάκρυνση του συνόλου τους από τις οδούς και τα πεζοδρόμια των συνοικιών του Δήμου μας. Το περιβάλλον, τους κοινόχρηστους χώρους και τις οδικές αρτηρίες της πόλης είμαστε υποχρεωμένοι να τους διατηρούμε καθαρούς και κυρίως ανοικτούς από κάθε τύπο αποβλήτων προς όφελος των δημοτών.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

You may also like...