Ανακοινώσεις του δήμου

Η 5η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ-ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Στις 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, παλιά και νέα προϊόντα θα εκτίθενται από τους παραγωγούς, προκειμένου οι πολίτες να επιλέξουν αυτά που επιθυμούν. Μία καινούργια χρονιά ξεκινάει με όνειρα, ελπίδα αλλά και την υπόσχεση από εμάς, ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για τη συνέχιση αυτής της δράσης και τη βελτίωσή της…! Στόχος μας η πραγματική εξυπηρέτηση του πολίτη με τη παροχή ποιότητας, αλλά και διατήρηση ή και μείωση αν αυτό είναι εφικτό των τιμών. Θα σας περιμένουμε, στέλνοντας σας ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ για μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ για ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, γεμάτη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, για το 2016!!!

Σημ: θα συγκεντρώνονται προϊόντα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και άλλων δομών.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

————————————————————-

 Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015, και ώρα 7.00 μ.μ.

ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

«Έξι στολίδια ταξιδεύουν» του Ευγένιου Τριβιζά

Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με τη Μαριλένα Καββαδά και την Καλλιτεχνική Παιδαγωγική Ομάδα «Μαγικό Κοχύλι»

Μουσική: Σταύρος Παπασταύρου

Λίγα λόγια για το παραμύθι…

Έξι χριστουγεννιάτικα στολίδια εγκαταλείπουν έντρομα το δέντρο τους, όταν η Γουργουρίτσα (η στρουμπουλή γάτα του σπιτιού) τα τρομοκρατεί λέγοντας τους ότι μόλις τελειώσουν οι γιορτές, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού θα τα κλείσουν σε σκοτεινά, κατασκότεινα κουτιά. Όχημα τους; Ένα μαγικό ιπτάμενο χαλί… δώρο της μαγικής γάτας!
Το ταξίδι; Μαγεμένο… Περιπετειώδες! Άραγε θα βρουν τα έξι στολίδια μέρος για να ζήσουν όπως επιθυμούν; Ελάτε να το ανακαλύψουμε παρέα, στα λόγια του αγαπημένου μας παραμυθά, Ευγένιου Τριβιζά!

Λίγα λόγια για τη διαδραστική αφήγηση…

Κατά τη διάρκεια της αφήγησης μικροί και μεγάλοι, αξιοποιώντας πλούσιο παιδαγωγικό υλικό θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε, θα παίξουμε …και θα δραματοποιήσουμε σκηνές του παραμυθιού του ποιητή παραμυθιών Ευγένιου Τριβιζά!

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

You may also like...