Ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής

Διαβάστε αναλυτικά

Ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος Άρης Βασιλόπουλος σας προσκαλεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:00 μ.μ. στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Πάρκο Γ. Αποστολάκη, για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Την εορταστική εκδήλωση θα πλαισιώνουν η Μεικτή Χορωδία του Δήμου, η Χορωδία της Παιγνιοθήκης ΑMΕΑ, οι Παιδικές Χορωδίες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας και τα Εθνικά Ωδεία Ηρακλείου και Αμαρουσίου. Το συγκρότημα JaguarBombsθα μας χαρίσει μια μοναδική συναυλία σε εορταστικούς ρυθμούς. Ποίκιλα δρώμενα και πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους!

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί στην πόλη μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


Αναβολή εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος ενημερώνει τους δημότες του ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται μόνο τις βραδινές ώρες κατόπιν οδηγίας του ΟΑΣΑ για την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων και της μεταφοράς των επιβατών.

Τις τελευταίες ημέρες έχει διακοπεί προσωρινά η εκτέλεση των εργασιών επειδή οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση τους (το επιτρεπτό όριο ορίζεται άνω των 5ο κελσίου ενώ το βράδυ η θερμοκρασία κυμαίνεται σε χαμηλότερα επίπεδα).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...