Ανακοίνωση της δημοτικής Τ.Ο.

της ΝΔ. Διαβάστε αναλυτικά

Ως ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 1.460 Νεοδημοκράτες συμπολίτες μας που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν, συμμετείχαν δυναμικά στην κορυφαία δημοκρατική εσωκομματική μας διαδικασία.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην διοργάνωση και απρόσκοπτη διενέργεια των εκλογών στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην Νέα Χαλκηδόνα: Υπεύθυνους εκλογικών κέντρων, Προέδρους Ε.Π.Ε.Τ. , χειριστές ηλεκτρονικών συσκευών, γραμματείς, ταμίες και ψηφολέκτες καθώς και τους εκλογικούς αντιπροσώπους των υποψηφίων Προέδρων για την άψογη συνεργασία.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος για την βοήθεια τους στα εκλογικά κέντρα της περιοχής και την παραχώρηση των χώρων.

Καλούμε όλους τους ψηφοφόρους να συμμετάσχουν με την ίδια μαζικότητα και δυναμική και στην διαδικασία του β΄γύρου, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016. Για μια Νέα Δημοκρατία δυνατή.

Παραθέτουμε και τα τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε σχέση με την περιοχή ευθύνης μας (Δήμος Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνος):

Ψηφίσαντες: 1460
Έγκυρα: 1432
Άκυρα: 20
Λευκά: 8

Eπί συνόλου 1432 εγκύρων ψηφοδελτίων, έλαβαν (με σειρά ψήφου):

1. Eυάγγελος- Βασίλειος Μεϊμαράκης : 563
2. Κυριάκος Μητσοτάκης : 406
3. Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης : 342
4. Απόστολος- Ιωάννης Τζιτζικώστας : 121

Το Δ.Σ. Της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

*Δείτε εδώ το δημοσίευμα του e-filadelfeia.gr που ήταν η πρώτη ιστοσελίδα της πόλης μας που ανήρτησε αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας