90 χρόνια Παναγίτσα

leukwma

Παρουσιάστηκε το ιστορικό λεύκωμα

Πολλά γνωστά και άγνωστα στοιχεία της ιστορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Νέας Φιλαδέλφειας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι παριστάμενοι στην εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος «90 χρόνια Παναγίτσα, 1926-2016». Τον τόμο παρουσίασε ο συγγραφέας του και προϊστάμενος του Ναού Παντελεήμων Παπασυνεφάκης.

14516315_10211629477551616_4329986414236741636_n

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας Γαβριήλ, ο οποίος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για το έργο του πατέρα Παντελεήμονα.

Πλήθος συμπολιτών μας και όχι μόνο, γέμισε ασφυκτικά το ναό.

Μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολής μας π. Επιφάνιο, πολλούς ιερείς της πόλης μας, τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο, τον αντιδήμαρχο Νίκο Ανανιάδη, τον επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας ΝΦ-ΝΧ» Γιώργο Αράπογλου, τον επικεφαλής του «Ζούμε Μαζί» Απόστολο Κόντο, τους δημοτικούς συμβούλους Λευτέρη Πλάτανο, Μιχάλη Κουτσάκη, Θεόδωρο Μανωλεδάκη, Χρήστο Κοπελούσο, Αντωνία Αναγνώστου, την πρόεδρο των Εθελοντών Π.Π. Έλλη Καρακούλη, την πρόεδρο του συλλόγου Φίλων ΑΜΕΑ Ρούλα Πατίλη, την γραμματέα του συλλόγου Ηπειρωτών ΝΦ-ΝΧ Μαριάννα Μήλα, το μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. ΝΔ Ρένο Αρβανίτη, την π. υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου Μικρασιατών Άννυ Χατζηνικολάου Αθανασιάδου, τον δημοσιογράφο Γιώργο Κοντονή, την π. τοπική σύμβουλο Μαριγούλα Οικονόμου και πολλούς άλλους.

Το φωτορεπορτάζ είναι του εκλεκτού συμπολίτη μας Χρήστου Αμπατζόγλου.