Τίμησε τον Μητροπολίτη μας η Πολιτιστική Αναγέννηση

Διαβάστε αναλυτικά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μας στις 23 Μαίου στο Π.Π.Ι.Ε.Δ με θέμα “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ” και η τιμητική βράβευση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, για το κοινωνικό του έργο.

Με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας, εκτός του Μητροπολίτη μας ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Επιφάνειος ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος, Προϊστάμενοι Ενοριακών Ναών και πολλοί Κληρικοί από τις Ενορίες της Μητρόπολης μας.

Από το Δήμο παρόντες ήταν, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Άρης Βασιλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοπελούσος, ο Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης “Ζούμε Μαζί” κ. Απόστολος Κόντος και η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κ. Αντωνία Αναγνώστου. Επίσης μας τίμησαν με τη παρουσία τους, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή ειδικού σπότ για το έργο της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» και ακολούθησε, χαιρετισμός της Αντιπροέδρου του Συλλόγου κ. Νανάς Τρυφωνοπούλουστο Σεβασμιώτατο και του παρευρισκομένους, καικατόπιν αναφέρθηκε στο ξαφνικό θάνατο της Προέδρου μας κ. Χαϊκάλη.

Στη συνέχεια έγιναν οι ομιλίες των κ.κ. Βασιλείου Μειχανετσίδη, υπευθύνου Προγραμμάτων και Διεθνών σχέσεων της «Αποστολής» με θέμα » Αποστολή Αγάπης» και Εμμανουήλ Διαγουμά, Προέδρου του Συλλόγου «Ανοιχτή Αγκαλιά ( ΑΜΕΑ )», με θέμα «Ο Εθελοντισμός».

Στη συνέχεια η Γραμματέας του Συλλόγου κυρία Τσιλιμπάρη διάβασε το βιογραφικό του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείαςκ.κ. Γαβριήλ και κατόπιν μετά τον χαιρετισμό του Σεβασμιώτατου έγινε η «Βράβευση Τιμής» για το κοινωνικό έργο του από την Γενική Γραμματέα και τα Μέλη του Δ.Σ.του Συλλόγου.

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακά τραγούδια που απέδωσε θαυμάσια η Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την Διεύθυνση του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Χ. Νταραβάνογλου.

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι, ραντεβού το Σεπτέμβριο.

Υ.Γ Όλες οι εκδηλώσεις του Ιουνίου ακυρώνονται λόγω πένθους

Το ΔΣ