Ο «κρότος» της παταγώδους αποτυχίας τους… δεν καθίσταται ικανός να… «ξυπνήσει» την αντιπολίτευση…

Άλλη μία βαριά πολιτική ήττα για την Διοίκηση Βασιλόπουλου…

Όπως διαβάσατε εχθές Πέμπτη 07/06 στην ιστοσελίδα μας, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής αποφάσισε ότι ο αυθαίρετος ΣΜΑ που βρίσκεται εντός του άλσους της πόλης μας και για τον οποίο ο Δήμος έχει (διαχρονικά) δεχθεί ένα σωρό πρόστιμα (όπως και για άλλες αυθαίρετες κατασκευές που υπήρχαν εντός του άλσους), πρέπει να έχει κατεδαφιστεί έως το πρωί της 5ης Ιουλίου. ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

Με λίγα λόγια ένα ακόμη αίτημα του Δήμου… εν προκειμένω για παράταση δεν έγινε δεκτό!

Όμως οι εξελίξεις δεν σταματούν σε αυτό το σημείο. Διαβάζουμε εδώ  ότι τις επόμενες ημέρες θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση του χώρου ενώ… ΕΔΩ (!!!) διαβάσαμε ότι επιβλήθηκε και ΠΡΟΣΤΙΜΟ στο Δήμο 1.500 ευρώ από την υπηρεσία Δόμησης Νέας Ιωνίας εξαιτίας εργασιών που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στον ίδιο χώρο. Τίποτα από αυτά έως ώρας… δεν έχει διαψευστεί.

Οι πρώτες ήττες της Διοίκησης Βασιλόπουλου… Δεν θα το λέγαμε!

Έχουν προηγηθεί και άλλες, πχ δικαστικές, τα έξοδα των οποίων… επιβάρυναν φυσικά όχι κάποια τσέπη αιρετού, αλλά το Δημοτικό Ταμείο.

Για να συνοψίσουμε…, 4 χρόνια στην πόλη δεν έχουμε δει επί της ουσίας να επιλύεται κανένα μεγάλο ζήτημα για την πόλη (mava, παρκινγκ, πυλώνες υψηλής τάσης νησίδας, δημοτική συγκοινωνία, ποιοτική αναβάθμιση καθαριότητας, πολιτιστική αναβάθμιση πανηγυριού Πρωτομαγιάς), ενώ την ίδια στιγμή όλες οι κορυφαίες πολιτικές επιλογές της διοίκησης δεν έχουν κατά την άποψή μας κανένα θετικό και ουσιαστικό αποτύπωμα για την πόλη.

ΚΑΙ; Μπορεί να αναφωνήσει κάποιος!

Και θα έχει δίκιο.

Γιατί την ίδια στιγμή η δημοτική ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, στηλίτευσε επαρκώς, ώστε αυτό να μπορέσει να γίνει αυτό αντιληπτό από τους δημότες, τα «κακώς κείμενα».

Άλλοι απέχουν μονίμως… νομίζοντας ότι θα δοξαστούν κρυπτόμενοι, άλλοι κρατούν χαμηλούς τόνους κάνοντας δημόσιες σχέσεις, κάποιοι τοποθετούνται μεν αλλά περιστασιακά, χωρίς μία στοχευμένη – οργανωμένη επικοινωνιακή και πολιτική αντίδραση (είναι ορισμένα από αυτά που έχουμε δει τα τελευταία 4 χρόνια).

Έτσι μένει ο τοπικός τύπος (μέρος του, για να είμαστε ακριβείς) μόνος του (και με την βοήθεια μεμονομένων δημοτών για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι) να προσπαθεί να αναδείξει θέματα.

Και σε πολλές περιπτώσεις το έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία. Γεγονός που ενοχλεί… Στρέφοντας τα πυρά καταπάνω του.

Με αυτές τις γραμμές πολλοί ίσως ενοχληθούν…, μιας και η κοινωνία μας είναι μικρή…, αλλά τι να κάνουμε; Σε αυτή την σελίδα αυτά που βλέπουμε, ή νομίζουμε ότι βλέπουμε, αυτά γράφουμε. Έτσι έχουμε μάθει, έτσι κάναμε, έτσι θα κάνουμε. Αν κάνουμε λάθος θα κριθούμε και εμείς με τη σειρά μας.