Μεγάλη συγκέντρωση για Κ. Χατζηδάκη και Ν. Κεραμέως!

Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Νίκη Κεραμέως (αμφότεροι υποψηφίοι στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών) με τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης από αριστερά προς δεξιά: Χαράλαμπος Μπόβος, Γιώργος Σαραντόπουλος, Στέφανος Γατσούλης, Ρένος Αρβανίτης, Νίκος Παπανικολάου

Σε κεντρικό καφέ της πόλης μας βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και η βουλευτής Νίκη Κεραμέως.

Πολλοί συμπολίτες μας παραβρέθηκαν στον όμορφο χώρο, άκουσαν τις τοποθετήσεις των δύο κορυφαίων στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο τέλος της εκδήλωσης υπέβαλαν τα ερωτήματά τους προς τους δύο πολιτικούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος Νεοφιλαδελφειωτών και Νεοχαλκηδονιωτών μεταξύ αυτών και οι Γιώργος Βλάχος (γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου, αναπ. γραμματέας Τ.Α. της ΝΔ, εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Πατούλη), η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη Σοφία Αλυμάρα, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σιώρης, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νικολίτσα Γαλή, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» του Γιάννη Βούρου, Σπύρος Μπερδέσης, Σωτήρης Κοσκολέτος, Ηλίας Τάφας.