Κανονικά στα Σπάτα ο Βράνιες!

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε. Ο Ούρος Τσόσιτς συνέχισε τη θεραπεία του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12.00 το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρισα, όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ το Σάββατο 20 Ιανουαρίου (19.30) για τη 18η αγωνιστική της Super League 2017-18.

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ για το θέμα στην κάμερα της Νόβα:

«Ο Βράνιες είναι ένας σημαντικός παίκτης όταν είναι στο 100%. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο, όταν ο Βράνιες είναι εδώ, να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Στον δρόμο, στη ζωή ενός επαγγελματία, η ζωή είναι γεμάτη με εμπόδια, όπου μπορούν να υπάρξουν επιτυχίες και λάθη. Όλοι είμαστε άνθρωποι και μπορεί να κάνουμε λάθη στη ζωή. Το σημαντικό είναι να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να συγχωρείς αυτόν που θελει να ζητάει συγγνώμη. Σε έναν κόσμο της τελειότητας, εγω είμαι γεμάτος ατέλειες. Ο Βράνιες από σήμερα είναι πολύ σημαντικός από τη στιγμή που ξεκαθάρισε όλες τις αμφιβολίες. Είναι σημαντικός. Και κάπου εδώ τελειώνει αυτή η ιστορία, τα σχόλια. Τελειώνουν τα πάντα. Ο Βράνιες είναι παίκτης της ΑΕΚ, η ΑΕΚ πρέπει να τον προστατεύσει και ο ίδιος να βοηθήσει την ΑΕΚ. Για μένα έχει τελειώσει το θέμα».