Η συνεστίαση του…

…ΣΟΝΦ. Διαβάστε αναλυτικά

Δεκάδες μέλη και φίλοι του ΣΟΝΦ συμμετείχαν στην συνεστίαση του συλλόγου που έγινε την Κυριακή 24 Ιούνη στον πάντα φιλόξενο χώρο του «Μπάρμπα Αλέξη» στη Χαλκηδόνα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος. Ανανιάδης, ο Θεόδωρος Μανωλεδάκης επιτετραμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού, o Λιμβέριος Αγγελάκης μέλος του ΔΣ της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής, o πρώην πρωταθλητής ελλάδας και μέλος της εθνικής ομάδας GM Γιάννης Νικολαϊδης, οι διεθνείς διαιτητές Οδυσσέας Βαζελάκης, Τάνια Καραλή και Μυρσίνη Λυμπερτού.

Στην συνεστίαση πραγματοποιήθηκε η κληρωση της λαχειοφόρου μας, τα αποτελέσματα της οποίας επισυνάπτονται (με έντονο τα δώρα που ακόμα δεν έχουν παραληφθεί).

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν με τις προσφορές τους στην λαχειοφόρο μας καθώς και τα μέλη του ΣΟΝΦ που εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο σύλλογος θα είναι ανοικτός αυτή την Παρασκευή 29 Ιουνίου 6μμ-7μμ για τη διάθεση των δώρων. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ.

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ 2117056447 – www.sonf.gr