Η επιτυχημένη εκδήλωση του ΣΟΝΦ

Διαβάστε αναλυτικά

Δεκάδες φίλοι και μέλη του ΣΟΝΦ γέμισαν την αίθουσα του πνευματικού κέντρου κατά την καθιερωμένη κοπή της πίτας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φλεβάρη.

IMG_2257

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Άρης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, οι αντιδήμαρχοιΕυτυχία Παπαλουκά και Νίκος Ανανιάδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού και πρασίνου Θεόδωρος Μανωλεδάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου μας Αλέκος Γούλας και η Διεθνής Διαιτήτρια και υπεύθυνη του σκακιστικού τμήματος του Πανελλήνιου ΓΣ Μυρσίνη Λυμπερτού. Παραβρέθηκαν επίσης, και με την ιδιότητά τους ως υποψήφιοι δήμαρχοι Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο Πρόεδρος του ΣΟΝΦ Νίκος Σερετάκης και ο Τάσος Κωνσταντινίδης.

IMG_2256

Τον πλούσιο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε παρουσίασε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Νίκος Μπαλάσκας ενώ παράλληλα στην οθόνη προβάλλονταν χαρακτιστικές στιγμές από την δραστηριότητα του ΣΟΝΦ το 2018Ο Νίκος Μπαλάσκας θύμισε ότι το 2019 κλείνουμε 40 χρόνια παρουσίας του αγωνιστικού σκακιού στην πόλη και περιέγραψε την πορεία από το σκακιστικό τμήμα του ΑΟΝΦ έως το σημερινό ΣΟΝΦ. Επεσήμανε την προσήλωση του συλλόγου στις αρχές και αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ο ΣΟΝΦ σήμερα διατηρεί 8 τμήματα εκμάθησης σκακιού όλων των επιπέδων ενώ μέσα στο 2018 διοργάνωσε συνολικά 12 ανοικτά τουρνουά, αγωνίστηκε στον Προκριματικό Όμιλο της Α εθνικής κατηγορίας και σε όλες τις ομαδικές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ. Σημείωσε ότι ο ΣΟΝΦ βρίσκεται μεταξύ των ελάχιστων σωματείων που πραγματοποιούν επίσημα τουρνουά με εθνική και διεθνή αξιολόγηση χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων και ότι το σύνολο της δραστηριότητάς του στηρίζεται στην εθελοντική και αφιλοκερδή αλλά πολύ υψηλού επιπέδου προσφορά τόσο των εκπαιδευτών και προπονητών όσο και των διαιτητών του συλλόγου.

2019 Κοπή πίτας του ΣΟΝΦ

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι αθλητές του ΣΟΝΦ που διακρίθηκαν ιδιαίτερα τη χρονιά που μας πέρασε.

2019 Κοπή Πίττας ΣΟΝΦ

Ο δήμαρχος της πόλης Άρης Βασιλόπουλος βράβευσε την Κωνσταντίνα Ντάλα που βγήκε πέρσι 2η στο ατομικό πρωτάθλημα κορασίδων <16 στην Αττική, ο Θοδωρής Μανωλεδάκης παρέδωσε την πλακέτα του Νικόλα Δεληγιάννη (4ος στο ατομικό πρωτάθλημα παίδων <16 Αττικής) στον πατέρα του, ενώ ο Αλέκος Γούλας κλήθηκε να κάνει την απονομή στον Αλέξη Μανάγια που βγήκε 4ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων.

2019 Κοπή Πίτας

Μετά την κοπή της πίτας από τον Νίκο Κλειδαρά, πρόεδρο της ΕΕ, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη πλέον κλήρωση σκακιστικών βιβλίων για τα παιδιά που παραβρέθηκαν.

IMG_2279

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά), 
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr