Η Α.Ε Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στο green camp

Διαβάστε την ανακοίνωση του τοπικού αθλητικού συλλόγου που εδρεύει στη συνοικία «Ειρήνη” της Νέας Φιλαδέλφειας

Η αποστολή του συλλόγου μας επέστρεψε με τα παιδιά να έχουν περάσει υπέροχα τις τέσσερις ημέρες του τουρνουά! Εκτός των προπονητών-καθηγητών φυσικής αγωγής (Κ.Παππα-Μ.Τελωνιατη) μεγάλο μπράβο για την επιτυχία του εγχειρήματος αλλά και όλης της φετινής χρονιάς αξίζει σε κάποιους αφανείς ήρωες που πίσω από τα φώτα φροντίζουν για τα πάντα και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό να επιτευχθεί τίποτα.

Oι προπονητές για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους πρέπει να υπάρχουν οι σωστές συνθήκες και άνθρωποι να τις δημιουργούν! Μιλάμε βέβαια για την ‘Ολγα Μπίνου, τον Θοδωρή Καρακαξή τον Τάκη Νικολάκο και τον Κ. Παππα που είναι μέλη της διοίκησης του Συλλόγου μας τα πέντε έτη της ύπαρξης του! Η φιλοσοφία του συλλόγου μας ποτέ δεν υπήρξε η κατάκτηση τροπαίων και ο στυγνός πρωταθλητισμος αλλά η σωστή εκμάθηση βασικών αρχών του αθλήματος στα παιδιά καθώς και η δημιουργία υγιούς νοοτροπίας των γονιών απέναντι στο άθλημα.

Ευχαριστούμε επίσης και την Ολγα Γκιουλεκα την φυσικοθεραπευτρια του συλλόγου που όλη τη χρονιά στις προπονήσεις ήταν πάνω από τα παιδιά σε ότι προέκυπτε. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Θοδωρής και ο Τάκης που συμμετείχαν ως συνοδοί στην εκδρομή μαζί με τους προπονητές, ήταν όλες τις ημέρες και νύχτες άγρυπνοι φρουροί για όλα τα παιδιά και τις ανάγκες τους ,το οποίο είναι αρκετά δύσκολο!

Καλό καλοκαίρι!!!!