Δ. Μελισσανίδης: «Να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας με το πρωτάθλημα»!

Δείτε όλα όσα έγιναν στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της ΑΕΚ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ καλωσόρισε το 2018 με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο με πολίτικες συνταγές στη Γλυφάδα. Ολη η ποδοσφαιρική ομάδα, τα στελέχη, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και το προσωπικό, ήταν εκεί.

Την πίτα έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ευχήθηκε καλή χρονιά και κατάκτηση του τίτλου, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια. Και θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς γιατί αυτό είναι καθαρά δικό του δημιούργημα».

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου, ο Β’ Αντιπρόεδρος Πέτρος Καϊμακάμης, η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Αλέξης Αλεξίου και Κωνσταντίνος Μαρινάκης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος.

Τα τυχερά «φλουριά» τα βρήκαν από τους ποδοσφαιριστές οι Σέρχιο Αραούχο, Βινίσιους Ντε Φρέιτας και Χρήστος Αντωνίου, ενώ από το τεχνικό επιτελείο οι τυχεροί ήταν ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ και ο μασέρ Γιάννης Μπουρουτζήκας.