Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης: «Θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση πραγματικά σε όλους τους τομείς»…

Ο εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της «Ένωσης Δημοτών» Χ. Κοπελούσος (ο επικεφαλής του συνδυασμού Λ. Γεωργαμλής έχει από το  2015 διαχωρίσει την θέση του από τον κ. Κοπελούσο, θέτοντάς τον ουσιαστικά εκτός παράταξης), στον απολογισμό της δημοτικής αρχής του Α. Βασιλόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου 2017, δεν βρήκε τίποτα αρνητικό να επισημάνει!

Όλα καλώς καμωμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια  και στη Νέα Χαλκηδόνα, από την Διοίκηση της «Δύναμης Πολιτών»… σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κοπελούσου.

Διαβάστε την τοποθέτησή του όπως αναρτήθηκε και στα επίσημα πρακτικά του Δήμου, και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας…

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε θα ξεκινήσω από αυτό που ξεκίνησε και ο κ. Κόντος όσον αφορά την παρουσία των δημοτών μας εδώ. Δεν μπορεί να γίνεται μια τόσο εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τη Διοίκηση του Δήμου για τα πεπραγμένα του ’16 και να μην υπάρχουν οι δημότες να ακούσουν αυτά τα οποία πραγματικά έχετε πράξει.

Εγώ αυτό που θα μπορούσα να πω αυτή τη στιγμή είναι να κάνω μια σύγκριση της προηγούμενης Διοίκησης με τη σημερινή. Δεν υπάρχουν συγκρίσεις αγαπητοί συνάδελφοι και πρέπει να λέγεται η πραγματικότητα. Και γι’ αυτό αναφέρομαι και λέω ότι θα έπρεπε να ήταν οι δημότες εδώ σήμερα να ακούσουν αυτά τα πράγματα. Και αν ακόμη υπάρχουν παραλείψεις που θα μπορούσαμε εμείς ως αντιπολίτευση να επισημάνουμε και καλό θα είναι πολλές φορές γιατί και η αντιπολίτευση, γενικότερα η αντιπολίτευση, παίζει ένα θετικό ρόλο στις αποφάσεις οι οποίες παίρνονται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκτελεί η Δημοτική Αρχή. Πολλές φορές είναι θετικές οι πλευρές οι δικές μας σε οποιεσδήποτε αποφάσεις.

Όσον αφορά το θέμα των παρουσιών που αναφέρθηκε και ο κ. Πρόεδρος όσον αφορά το θέμα της αντιπολίτευσης και εγώ μιλάω γενικότερα της αντιπολίτευσης είναι λυπηρό αγαπητοί συνάδελφοι όχι γιατί εγώ αναφέρθηκε ότι είμαι σε κάθε Συμβούλιο παρών, αλλά δυστυχώς για την αντιπολίτευση για ορισμένους της αντιπολίτευσης αν θέλετε, για να μην παρεξηγηθώ με τον κ. Κόντο που πάντα είναι παρών και ο κ. Ντάτσης είναι λυπηρό μια τέτοια συγκεκριμένη μέρα που γίνεται ο απολογισμός το υπάρχει ’16 και θα μπορούσαμε ως αντιπολίτευση να μιλήσουμε και θετικά αλλά και αρνητικά και αρνητικά ως προς τις παραλείψεις της Διοίκησης.

Από τη μεριά μου γιατί μου αρέσει να λέω με τη γλώσσα της αλήθειας με όλη αυτή την ενημέρωση από το Δήμαρχο, από τους Αντιδημάρχους σε περιορίζει να βρεις πράγματα για να κάνεις αντιπολίτευση και εγώ δεν είμαι από αυτούς που ψάχνω να βρω για να κάνω αντιπολίτευση.

Θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση πραγματικά σε όλους τους τομείς και όλους τους Αντιδημάρχους αυτή τη στιγμή που μίλησαν και πάνω απ’ όλα να συγχαρώ τις Υπηρεσίες του Δήμου. Γιατί υπάρχουν Υπηρεσίες του Δήμου που νομίζω πασχίζουν, κάνουν τα πάντα για να έρχεται σήμερα εδώ η Διοίκηση και γενικότερα όλοι μας και να λέμε αυτά που λέμε, τα υπέρ.

Εγώ με μια λέξη θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση και επαναλαμβάνω και το λέω γιατί κάνω τη σύγκριση της προηγούμενης Διοίκησης με τη σημερινή. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω».