Ανακοινώσεις του Δήμου

Διαβάστε αναλυτικά

Προσθήκη αιθουσών στο 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Πρόεδρο της ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές) κ. Ιωάννα Κοντούλη και τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο μαζί με αντιπροσωπεία του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος.

Στη συνάντηση τέθηκε εκ νέου η επιτακτική ανάγκη προσθήκης αιθουσών στο 1ο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας επί της οδού Ν.Τρυπιά. Η Πρόεδρος της ΚΤΥΠ επιβεβαίωσε ότι άμεσα θα προχωρήσουν οι μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου, προκειμένου το έργο να δημοπρατηθεί γρήγορα και να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΟΥΛΗ

Μετά από σχετική διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής και με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (απόφ. 4/2017) ο Δήμος αποφάσισε την απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς Μιαούλη και Βασ. Αλεξάνδρου από την οδό Κρεστένης έως την οδό Σολομού. Η ρύθμιση αυτή θα ισχύει από τον ΙΟΥΝΙΟ (01-06) έως τον Σεπτέμβριο (30-09) και για τις ώρες από 18:00 έως 6:00 της επόμενης μέρας.

Με ευθύνη του δήμου και σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΟΚ θα τοποθετηθούν κατάλληλες πινακίδες και εμπόδια απαγόρευσης κυκλοφορίας στην συμβολή των οδών:

• Σολωμού και Βασ. Αλεξάνδρου
• Μιαούλη και Κρεστένης
• Σοφούλη και Διγενή
• Θεσσαλονίκης και Διγενή

με ταυτόχρονη μέριμνα για την πρόσβαση των οχημάτων των μονίμων κατοίκων στις νόμιμες θέσεις στάθμευσης.

Η παραπάνω ρύθμιση κρίνεται αναγκαία για λόγους ασφάλειας και περιορισμού των τροχαίων ατυχημάτων, εξαιτίας του πλήθους των παιδιών που συγκεντρώνονται στην πλατεία.

Ζητούμε την συνεργασία και την κατανόηση των κατοίκων ώστε να περιοριστούν τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν στην καθημερινότητά τους.