Ανακοινώσεις του δήμου

Διαβάστε αναλυτικά

Ένα σημαντικό έργο για την ασφάλεια των πολιτών, τη βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου αλλά και την απρόσκοπτη πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στους δρόμους, προωθεί ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας με τη χρηματοδότηση  της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για τη συντήρηση οδοποιίας στον Δήμο, προϋπολογισμού 1.100.000. Το έργο συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής έως το ποσό των 500.000 και από πόρους του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας για το επιπλέον ποσό των 600.000.

Μετά το μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων που έγινε τους προηγούμενους μήνες, το νέο αυτό έργο που περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης σε 52 οδούς/ τμήματα οδών που χρήζουν αποκατάστασης λόγω εκτεταμένης φθοράς σε πολλά σημεία του οδοστρώματος, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Δήμου.

Σημεία παρέμβασης

Στη Δημοτική Ενότητα Ν. Φιλαδέλφειας, πρόκειται να γίνουν εργασίες στις οδούς: Αγίου Γεωργίου, Δ. Γληνού, Καβάλας, Κασσάνδρας, Λάρνακος, Λασιθίου, Νέστου, Νοταρά, Ρίμινι, Σερρών, Σκρα, Ιπποκράτους, Δημοσθένους, Ηρακλέους, Διγενή, Ζαΐμη, Ρήγα Φεραίου, Μακεδονομάχων, Σολωμού, Ερατοσθένους, Κίρκης, Σ. Καϊτατζόγλου, Φιλιώς Χαϊδεμένου, Αναξαγόρα (από Ομολογητών έως Θεσπρωτίας) και Δεκελείας (από Φωκών έως Ελ. Βενιζέλου).

Στη Δημοτική Ενότητα Ν. Χαλκηδόνας, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στις οδούς: Σαλαμίνος, Μυκηνών, Παλληκαρίδη, Στρ. Μακρυγιάννη, Κύπρου, Δωδεκανήσου, Θησέως, Θεμιστοκλέους, Μεσολογγίου, Σωκίων, Γραβιάς, Κ. Βάρναλη, Παπαναστασίου, Εθνικής Αντιστάσεως, Κορυτσάς, Σουλίου, Παπαφλέσσα, Θεοτοκοπούλου, Γ. Καραϊσκάκη, Εμμ. Παπά, Ζ. Παπαντωνίου, Δήλου, Αγ. Σαράντα, Θέμιδος, Μυστρά, Αυλώνος και Κηφισού (από Νο52 έως Νο72).

Απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας OTAVOICE  

Σχετικά με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα OTAVOICE με τίτλο:

Μήνυση κατά υποψήφιου Δημάρχου από τον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο- «Κίνηση απελπισίας» δηλώνει ο Τομπούλογλου, αντιπαρέρχομαι τον «προβοκατόρικο» τίτλο  για να σημειώσω τα ακόλουθα:

Ενδεικτικό της αξιοπιστίας των ισχυρισμών του κ. Τομπούλογλου, είναι το γεγονός στο σχόλιο του που αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα  αναφέρει ότι : «Θα ήθελα επί τη ευκαιρία να υπενθυμίσω, ότι  για αγωγή του κ. Βασιλόπουλου σε βάρος μου, η οποία απορρίφθηκε, ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΤΗΚΕ να μου καταβάλει δικαστικά έξοδα (2.000 ευρώ), τα οποία και μου οφείλει ακόμα!» Πρόκειται για μια αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στην εφημερίδα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με την οποία συνεργαζόταν στενά. Το δικαστήριο με δικαίωσε, επιδίκασε στον εκδότη της εφημερίδας αποζημίωση 5.000 ευρώ ενώ  για τον κ. Τομπούλογλου θεώρησε ότι δεν είχε την ευθύνη της εφημερίδας. Σε σχέση με τα δικαστικά έξοδα πράγματι το δικαστήριο όρισε να του καταβάλω 2.000 ευρώ, ωστόσο ξέχασε να αναφέρει ότι δύο σειρές πιο κάτω το ίδιο δικαστήριο ορίζει να μου καταβάλει εκείνος 3000 ευρώ δικαστικά έξοδα! Το ποιος δικαιώθηκε και το ποιος χρωστάει σε ποιόν το αφήνω στην κρίση όλων. Όπως και την φερεγγυότητα των ισχυρισμών του κ. Τομπούλογλου,  τα έργα και οι ημέρες του οποίου είναι γνωστές ανά το Πανελλήνιο.

Άρης Βασιλόπουλος

Δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας