Ανακοινώσεις του Δήμου

Διαβάστε αναλυτικά

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τον φορέα «Γυναίκες στην ογκολογίαW4OHellas» διοργανώνει εκδήλωση για την Πρόληψη του καρκίνουτην Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018,από τις 17:00-21:00στο Πνευματικό Κέντρο Ν.Φιλαδέλφειας,Ν.Τρυπιά 45.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
-Yπερηχογράφημα μαστού για γυναίκες ηλικίας 40 + κατόπιν ραντεβού στο τηλ.2102532037
-17:00-18:00 : Άσκηση Pilates
-18:00-19:30 : Ομιλία για την πρόληψη από ειδικούς γιατρούςκαι συζήτηση με το κοινό.
-19:30-20:30 : Βιωματικό σεμινάριο διατροφής με τους κ.Ε.Ζουμπανέα και κ.M.Kογκόλη: Η δράση αφορά τις γυναίκες κατοίκους της πόλης μας

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δράση ενημέρωσης για το ρόλο του Επισκέπτη Υγείας στην Κοινότητα και τη λειτουργία της 2ης Τ.ΟΜ.Υ. Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας

Εν όψει της Ημέρας του Επισκέπτη Υγείας στις 17 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί διήμερη δράση στην πλατεία Πατριάρχου στη Ν. Φιλαδέλφεια, την Κυριακή 16/9 από τις 11:00 έως και 21:00 και την Δευτέρα 17/9 από τις 9:00 έως 14:00.
Θα παρευρίσκονται οι επισκέπτριες υγείας και το λοιπό προσωπικό της 2ης Τ.ΟΜ.Υ. Ν.Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για τη δυναμικότητα της νέας αυτής δομής του Υπουργείου Υγείας και για τις υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν στους κατοίκους της περιοχής.
Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση του κοινού για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που αποσκοπεί στην αποτελεσματική πρόληψη των νοσημάτων στον πληθυσμό ευθύνης και στην προαγωγή της υγείας για την βελτίωση του επιπέδου υγείας της περιοχής, καθώς και στην συμβολή του Επισκέπτη Υγείας στην κοινότητα.
Η παρουσία όλων σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Καθαρισμός οικοπέδων από τον Δήμο

Για δεύτερη χρονιά και με καλύτερη οργάνωση συνεχίζεται ο καθαρισμός των οικοπέδων από ξερά χόρτα, μπάζα, σκουπίδια κλπ από το Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας στα πλαίσια της πολιτικής προστασίας.
Ο Δήμος απέστειλε ενημέρωση στους ιδιοκτήτες των οικοπέδων, πολλοί από τους οποίους ευαισθητοποιήθηκαν και προχώρησαν σε καθαρισμούς των οικοπέδων τους. Για όλα όσα δεν καθαρίστηκαν, ο Δήμος με εισαγγελική παραγγελία προχωράει σε καθαρισμούς με καταλογισμό των ιδιοκτητών με βάση τη νομοθεσία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ