Ανακοινώσεις του Δήμου

Διαβάστε αναλυτικά

Απάντηση σε ψευδείς ανώνυμες ανακοινώσεις για την περιοχή του «Αστέρα» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Στα πλαίσια ενός βρώμικου και χωρίς αρχές πολέμου που διεξάγεται στη δημοτική αρχή, μοιράστηκε στην περιοχή σας σήμερα ένα ανώνυμο έγγραφο γεμάτο ψέματα και ανακρίβειες με μοναδικό στόχο τη δημιουργία πανικού στην γειτονιά.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την αγορά συγκεκριμένου οικοπέδου εντός της ΒΙ.ΠΕ Νέας Φιλαδέλφειας, όπου μπορεί να χωροθετηθεί νόμιμα το νέο αμαξοστάσιο και οι εγκαταστάσεις καθαριότητας του Δήμου μας. Στο δημοτικό οικόπεδο επί των οδών Θεσσαλονίκης και Σελεύκειας θα σταθμεύουν προσωρινά «καθαρά» οχήματα του Δήμου (φορτηγά, γερανοί, κ.α) και όχι απορριμματοφόρα, όπως συκοφαντικά διαδίδουν κάποιοι ανώνυμοι με μοναδικό σκοπό να πλήξουν τη δημοτική αρχή. Η δημοτική αρχή, με μοναδικό γνώμονα την προστασία των κατοίκων και το δημόσιο συμφέρον ουδέποτε εξέτασε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού όχι μόνο θα ήταν παράνομο, αλλά και επιβλαβές για τους κατοίκους.

Όσο για τα περί αρουραίων, που δήθεν θα κατακλύσουν την περιοχή, ας τους αναζητήσουν καλύτερα στον καθρέφτη τους οι ανώνυμοι συντάκτες αυτών των ψευδών κειμένων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
———————————————————————-

Άλλη μία αισχρή και μεθοδευμένη «διαρροή» εναντίον του Δήμου μας

Με ταχύτητα φωτός, τα γνωστά παπαγαλάκια της αθλητικής ενημέρωσης (αυτούς που απλώς αναπαράγουν nonpapers των εργοδοτών τους) κυκλοφόρησαν την είδηση ότι «ο Βασιλόπουλος έχει παρκάρει τα απορριμματοφόρα στο γκαράζ του Δήμου για να παρεμποδίσει την αυριανή κατεδάφιση». Χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς καμία πηγή, χωρίς καμία ένδειξη γι’ αυτό, απλώς και μόνο επειδή αυτό σκέφτηκαν κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι προκειμένου να φανατίσουν έναν φίλαθλο κόσμο. Φυσικά και δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από αυτούς που η άποψή τους και το τι δημοσιεύουν καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από το ποιος τους χρηματοδοτεί ή τους δίνει διαφήμιση.

Σε μία πολιτεία που θέλει να λέγεται ευνομούμενη θα αντιμετώπιζαν ήδη τις συνέπειες του νόμου αυτοί που χρόνια τώρα εκτοξεύουν απειλές, στοχοποιούν ανθρώπους και καλύπτουν επεισόδια βίας. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση, κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί και επιδίδονται σε οποιαδήποτε συκοφαντική «είδηση», μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν «κλίμα».

Προς ενημέρωση και απογοήτευσή τους λοιπόν, ενημερώνουμε τα εξής: ο χώρος του αμαξοστασίου είναι άδειος και μπορούν να προχωρήσουν στο προσχεδιασμένο έγκλημά τους όποτε αυτοί κρίνουν. Είτε αύριο, είτε μεθαύριο. Να γνωρίζουν όμως ότι αυτό το έγκλημα δεν πρόκειται ποτέ να το συγχωρήσουν οι κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι και μνήμη έχουν και άποψη για ό, τι συμβαίνει.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ