Ανακοινώσεις του Δήμου

Διαβάστε αναλυτικά

Πρόσκληση της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 18:30 το απόγευμα, η Λίμνη Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας θα γεμίσει παιδικές φωνές από όλο τον κόσμο. Την ημέρα αυτή θα γίνει μια μεγάλη γιορτή για όλα τα παιδιά στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων. Παιχνίδια, χειροτεχνίες, ζωγραφική, μουσική, καθώς και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν.

Σας προσκαλούμε όλους να παίξουμε και να γιορτάσουμε μαζί.

—————————————————————————————-

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, διοργανώνει θαλάσσια Λουτρά για τους Απόρους- Ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών κατοίκους του Δήμου μας που είναι εγγεγραμμένοι σύμφωνα με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Τα Θαλάσσια Λουτρά θα πραγματοποιηθούν από ΔΕΥΤΕΡΑ 09/07/2018-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/07/2018

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 97 από 14/6/2018 έως 27/06/2018 στο Ισόγειο – Τμήμα Πρωτοκόλλου

Σας ενημερώνουμε ότι οι πιθανές κενές θέσεις θα καλυφθούν με βάση τα Οικονομικά κριτήρια (ατομ. εισόδημα 5.000€).

Οι ενδιαφερόμενοι που δενείναι εντεταγμένοι στην λίστα Απόρων-Ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, θα μπορούν να καταθέσουν αίτηση, προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά :

Εκκαθαριστικό Εφορίας 2018
Αντίγραφο Λογαριασμού ΔΕΚΟ
Φωτοτυπία Ταυτότητας
Oι εγγεγραμμένοι στη λίστα απόρων-ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (Σίτιση,Κοιν.Παντοπωλείο )δε χρειάζεται να προσκομίσουν εκ νέου τα παραπάνω δικαιολογητικά.