Ανακοινώσεις του Δήμου

Διαβάστε αναλυτικά

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017

Με εννέα σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στις πλατείες του Δήμου και στη Λίμνη του Άλσους, και με πολύ μεγάλη προσέλευση θεατών, ολοκληρώθηκε επιτυχημένα ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017 που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τη Κοινωφελή επιχείρηση του.

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου η θεατρική ομάδα Ανοιχτή Αγκαλιά Α.με.α. σε συνεργασία με την Τέχνη & Ένταξη Κοιν. σε Π. παρουσίασαν την κλασική ιστορία της πιο διάσημης & γοητευτικής ηρωίδας σε όλο τον κόσμο «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», στη Λίμνη του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας. Ακολούθησε συναυλία με τα τοπικά συγκροτήματα της πόλης.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου η διεθνώςκαταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη ερμήνευσε νέα και παλιά τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκη, Διονύση Σαββόπουλου, Θάνου Μικρούτσικου, Ελένης Καραΐνδρου κ.α. βασισμένα σε ποίηση Καβάφη,Σεφέρη, Ελύτη, Ρίτσου και Αναγνωστάκη, πλαισιωμένη από δύο νέους τραγουδοποιούς, τους αδελφούς Καλογεράκη. Η συναυλία συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Αττικής.

Η Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου άνηκε στους μικρούς μας φίλους με την έναρξη του παιδικού φεστιβάλ 2017 «Παραμυθένιες Πλατείες… τον Σεπτέμβριο». Προσήλθαν δεκάδες παιδιά και πλημμύρησαν με χαρούμενες φωνές την Πλατεία Μιαούλη Νέας Φιλαδέλφειας για να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση «ΠΙΝΟΚΙΟ», ταξίδεψαν στο χώρο της μαγείας με τα μαγικά κόλπα του μάγου καθώς επίσης τους δόθηκε η ευκαιρία να φτιάξουν και να χρωματίσουν κατασκευές στο εργαστήρι κατασκευών.

Τη σκυτάλη πήρε η Πλατεία Γεννηματά, στη συνοικία Ειρήνη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τα παιδιά παρακολούθησαν, με πολύ κέφι και χαρά, την παιδική θεατρική διαδραστική παράσταση «Η Μηλιά που όλο γελά και το μυστικό της φιλίας»της Κοραλίας Τσόγκα από το θέατρο Πρόβα.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στη Πλατεία Χρυσαλίδος, στη Νέα Χαλκηδόνα, τα παιδιά παρακολούθησαν και συμμετείχαν στη παιδική θεατρική παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια» ενώ πιο πριν είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν διάφορες κατασκευές στο εργαστήρι κατασκευών.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στη παιδική χαρά επί της οδού Πεταλά, στη Νέα Χαλκηδόνα,με την αξιόλογη αφηγήτρια παραμυθιών Σάσα Βούλγαρη στην παιδική θεατρική παράσταση «Μαγικά Παραμύθια & Καλοκαιρινές Εικόνες».

Στις 11 Σεπτεμβρίου η θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου ανέβασε τη θεατρική παράσταση του Δημήτριου Ψαθά «Ο Αφελής» στο Αίθριο Τρίτση του Πνευματικού Κέντρου της Νέας Χαλκηδόνας.

Την πολύ επιτυχημένηθεατρική παράσταση «Φιλιώ Χαιδεμένου» παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές στις 16 Σεπτεμβρίου στη Λίμνη του Άλσους. «Η αφήγηση της Φιλιώς Χαιδεμένου είναι η πραγματική ιστορία των ευτυχισμένων δημιουργικών ημερών των Μικρασιατών στον τόπο τους. Ότι λέει η Φιλιώ το είδε με τα μάτια της, το βίωσε η ίδια. Και αν κρατάω κάτι, είναι ένας απέραντος θαυμασμός, ένα βαθύ σέβας προς αυτή την απλή, ταπεινή γυναίκα με τη γιγάντια δύναμη, τόλμη, πίστη, αγάπη για τη ζωή, για την πατρίδα της, τον συνάνθρωπο της, για τον αγώνα που έδωσε να κρατήσει άσβεστη τη μνήμη της χαμένης πατρίδας».

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης έκλεισε θριαμβευτικά την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη, με την μεγάλη προσέλευση μικρών και μεγάλων στην Πλατεία Μνημείου Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων, στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να παρακολουθήσουν τα μαγικά κόλπα του μάγου και τη διαδραστική παράσταση «Παπουτσωμένος Γάτος».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνος θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού, συνολικά επτά ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στα πλαίσια υλοποίησης της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος.

Η πρόσληψη αφορά προσωπικό ειδικότητας: 2ΤΕΒρεφονηπιοκόμων, 3 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, 1 ΔΕ Μαγείρων και 1 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας απασχοληθούν στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Δεκελείας 97, Τ.Κ. 14341, Νέα Φιλαδέλφεια, υπ’ όψιν κ. Κόλια Ιωάννας (τηλ. επικοινωνίας: 213-2049064).Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 20.09.2017 έως και 29.09.2017.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή:

Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι  Ανεξάρτητες και άλλες αρχές  ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο επικοινωνίας 213-2049064.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης ηλικίας, ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόναςδιοργανώνει σε κάθε ΚΑΠΗ του Δήμου, ομιλίες από τους κοινωνικούς επιστήμονες και εξέταση κατάστασης ισορροπίας και δύναμης κάτω άκρων από τους φυσικοθεραπευτές της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, για τους κατοίκους ηλικίας 60 ετών και άνω.

Η παραπάνω δράση θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Δευτέρα 25 /9,και ώρα 10.00: ΚΑΠΗ Ν.Χαλκηδόνας (Ελ. Βενιζέλου 46)
Τετάρτη 27/9,και ώρα 11.00:Α ΚΑΠΗ (Δεκελείας 152)
Πέμπτη 28/9 και ώρα 10.00: ΚΑΠΗ Αγ. Μαρίνας (Θεσσαλονίκης 56)

Πληροφορίες στα :210-2514004 (Εμμανουηλίδης Απ. Πυροβόλου Δ.), 210-2584857 (Αλατσατιανός Β.)

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ