Ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής

Διαβάστε αναλυτικά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση των δωρεάν λογοπεδικών αξιολογήσεων σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης μας. Η δράση έτυχε σημαντικής ανταπόκρισης, καθώς αξιολογήθηκαν συνολικά 102 νήπια και συντάχθησαν γραπτές αναφορές προς ενημέρωση των γονέων. Οι γονείς είχαν επίσης τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους λογοθεραπευτές για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις για την αξιολόγηση του παιδιού τους.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο και αποτελεί την αρχή και για άλλες που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο προγραμμάτων πρόληψης του Δήμου μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους λογοθεραπευτές (κ. Καλύβη και κ. Μαρίνου) το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, τους γονείς και τα παιδιά για τη συνεργασία τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


Αποξήλωση παράνομων κατασκευών και κατάσχεση τραπεζοκαθισμάτων (13/07)

Χθες και σήμερα οι υπηρεσίες του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος προέβησαν σε αποξήλωση παράνομων κατασκευών και κατάσχεση τραπεζοκαθισμάτων που κατελάμβαναν παράνομα τον κοινόχρηστο χώρο σε 4 καταστήματα στις οδούς Σάρδεων και Προύσσης. Ενημερώνουμε ότι οι έλεγχοι της δημοτικής αστυνομίας θα ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα με στόχο την προστασία του κοινόχρηστου χώρου και την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και των κανονιστικών αποφάσεων του Δήμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων