Ανακοινώσεις για την απώλεια της Δ. Δερμανούτσου

Διαβάστε τις ανακοινώσεις που μας έστειλαν οι δημοτικές παρατάξης «Πολιτών Πολιτεία» του Γιάννη Βούρου και η «Πόλης Ενότητα» του Τάσου Κωνσταντινίδη

Πολιτών Πολιτεία (Γ. Βούρος)

Για τη μεγάλη απώλεια της Δήμητρας Δερμανούτσου, η δημοτική παράταξη «Πολιτών Πολιτεία» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Η Δήμητρα Δερμανούτσου, ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας, του τοπικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας (2011 – 2014), αλλά και με τη μεγάλη της κοινωνική και εθελοντική δράση, άφησε για πάντα το στίγμα της στην ιστορία της πόλης μας.

Πόλης Ενότητα (Τ. Κωνσταντινίδης)

Η παράταξή μας εκφράζει τη μεγάλη της λύπη για τον θάνατο της γνωστής συμπολίτισσάς μας Δήμητρας Δερμανούτσου, που συμμετείχε ενεργά στα κοινά της πόλης και διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας. Η εκλιπούσα άφησε πίσω της πλούσια παρακαταθήκη και αποτελεί παράδειγμα γυναίκας που πρόσφερε πολλά τόσο στην οικογένειά της όσο και στην πόλη μας. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της.

     9/1/2019

Η Δημοτική Παράταξη

Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

«Πόλης Ενότητα»